Pripremite se za ljeto uz 24 vrhunskih tretmana salona The Room Beauty & Hair u Osijeku! Kavitacija, anticelulitna masaža, limfna drenaža, bodywrapping...uz čak 81% popusta za 549 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket mršavljenja i oblikovanja tijela: 3x kavitacija, 3x limfna drenaža, 6x anticelulitna masaža, 6x bodywrapping cijelo tijelo, 6x infracrvena termo deka + 3 limfne drenaže gratis! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2019.!

KAVITACIJA

Aparat za kavitaciju se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

LIMFNA DRENAŽA - presoterapija

Oprema presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita! Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

BODY WRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.