Ljeto u omiljenom turističkom središtu - Vodicama! 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Flora & Madera uz korištenje bazena, večernju animaciju...za 2 odraslih i 1 dijete do 10 godina...od 845kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Flora & Madera, skrivene u borovini, u neposrednoj blizini Hotela IMPERIAL, samo su 10 minuta ugodne šetnje udaljene od centra Vodica! Kupon vrijedi za 2 osobe i 1 dijete do 10 godina! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.06.19. do 29.06.19. (sukladno raspoloživosti)!

Ponuda uključuje: korištenje vanjskih bazena + korištenje unutarnjih bazena + večernja animacija + besplatan internet + besplatan čuvani parking, sve za 2 osobe i dijete do 10 godina na pomoćnom ležaju!


FLORA MADERA Vodice

FLORA i MADERA kategorizirane su s tri zvjezdice. Skrivene u borovini, u neposrednoj blizini Hotela IMPERIAL, samo su 10 minuta ugodne šetnje udaljene od centra Vodica. Sve sobe imaju balkone, satelitsku televiziju i telefon.

Gosti smješteni u Flori i Maderi imaju na raspolaganju i sve sadržaje hotela: fitness, saune, studio za profesionalnu masažu, igralište za odbojku, teniske terene, igralište za djecu, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.


Svi gosti hotela dobrodošli su u klimatizirani pansionski i á-la carte restoran, aperitiv-bar, TV salu i suvenirnicu, te snack-barove i cocktail bar na plaži.

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.


SOBE

150 soba
dvokrevetne ili trokrevetne
balkon
kupaonica s WC-om
SAT TV
telefon
korištenje svih usluga hotela


Upoznajte Vodice

Vodice su veoma živahno mjesto, poznato po raznolikoj turističkoj ponudi i bogatom noćnom životu. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Danas Vodice broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor jer baš svatko može pronaći nešto za sebe. Tu su prostrane plaže s bogatim sportsko-rekreacijskim i gastronomskim ponudama, zanimljivi izleti brodom na obližnje otoke Prvić, Zlarin i veličanstvene Kornate, šarmantne dalmatinske uličice i prodavaonice stare čak šest stoljeća... 


Ako ste ljubitelj aktivnog odmora i adrenalina izaberite jednu od brojnih mogućnosti: jedrenje, ronjenje, biciklizam, letenje padobranom, vožnju jet skijem, bungee jumping.. Osim toga, Vodice su izvrsno turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa. Za Vodice govore da je dalmatinski gradić koji živi za turizam i od turizma. Ne propustite ga doživjeti vlastitim očima.