Vrijeme je za avanturistički pothvat! Uključite se u vođenu turu (35 km) na električnim biciklima po Krku - 4 postaje, razgledi, oprema, degustacija i ručak u Dvorima sv. Jurja, za samo 599 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TOUReBIKE Vas poziva na jedinstveni doživljaj otoka Krka i rekreacijskog odmora! U cijenu su uključeni i oprema, voda, posjet Ponikvama, ručak i piće po izboru u agroturizmu Dvori sv. Jurja i još mnogo toga! Kupon vrijedi do 30.06.2019.

MJESTO polaska: Krk Premium Camping Resort by Valamar (sportski centar); VRIJEME polaska: po dogovoru; TRAJANJE ture: 210 min/ 3:30h / 35 km!

E – BIKE DOŽIVLJAJ OTOKA KRKA

Uživajte u vođenoj avanturističkoj vožnji na Qulbix električnim super biciklima (kod kojih se ne koriste pedale nego ručica gasa) i doživite netaknutu prirodu, autentične okuse i mirise otoka Krka!

Tura uključuje:

degustacija raznih proizvoda u OPG-u Mrakovčić - posjet krškom fenomenu Ponikve - ručak i piće po izboru u agroturizmu Dvori sv. Jurja - stručni vodiči koji vas vode i brinu o vama tijekom cijele tureelektrični bicikli (na kojima ne morate pedalirati, samo date gas)besplatan parking za automobil pohrana osobnih stvari za vrijeme turevoda - zaštitna oprema (kaciga, rukavice, naočale)

Prva postaja – kamp Valamar

Na startu vas čekaju vodiči koji vas upoznaju s radom Qulbix električnog super bicikla, podijele zaštitnu opremu i tura može krenuti. Vožnja počinje po bajkovitim makadamskim stazama na južnim padinama otoka…

Druga postaja – OPG Mrakovčić

Uz spektakularnu panoramu Puntarske uvale, dok vas prati miris samoniklog mediteranskog bilja, dolazite do Lakmartina. Tamo se nalazi OPG Mrakovčić iz čije sirane nastaje jedan od deset najboljih tvrdih sireva na svijetu. Osim sireva, možete uživati i u maslinovom ulju te proizvodima od smokava.

Treća postaja – jezero Ponikve

Ponikve su mjesto u samoj unutrašnjosti otoka, najpoznatije po svom krškom fenomenu, rijetkom u Hrvatskoj i svijetu. Za vrijeme obilnih kiša podzemne vode u samo nekoliko sati stvaraju jezero, a već prva bura vraća svu vodu u podzemlje i tako se stvara "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" fenomen.

Četvrta postaja – agroturizam Dvori Sv. Jurja

Nakon divlje prirode dolazite u mediteransko kameno zdanje agroturizma Dvori sv. Jurja, koje se nalazi usred beskrajnih maslinika, daleko od prometnica i gradske vreve, a krasi ga veličanstveni pogled na otok Plavnik i Cres. Tamo ćete ručati autohtono jelo "šurlice", zaštićeno zemljopisnim podrijetlom koje najbolji okus ima upravo na Krku. Uživajući u "pašti na krčki način" s različitim gulašima i umacima opuštate se u domaćinskoj atmosferi.

Za turu su potrebne minimalno 2 osobe, a maksimalno 6 osoba. Minimalna starosna dob je 14 godina.