Ljepote Starog Grada na 3 ili 8 dana uz 2 ili 7 noćenja u apartmanu Trim u Helios Faros kompleksu hotela za 2 do 4 osobe uz korištenje sportskog centra, bazena s morskom vodom, fitnessa...od 889kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 noćenja ili 7 noćenja uz buffet večeru u hotelu Arkada! Popust za 20% na hranu u TAVERNI hotela Arkada! 50 % popusta na jednodnevni izlet Bol hotelskom brodicom u slučaju raspoloživosti u dogovoru sa recepcijom! Kupon vrijedi od 01.06.19. do 06.07.19.!

Kupci ove ponude ostvaruju slijedeće dodatne pogodnosti:besplatno korištenje sportskog centra (tenis, mini golf, stolni tenis, igralište za košarku, mali nogomet); besplatan transfer iz luke Stari Grad do apartmana i nazad (uz obaveznu najavu); upotreba sadržaja u hotelu Arkada (300 m udaljeni) uključujući besplatan WIFI na bazenu i lobiju hotela Arkada, vanjskog bazena sa morskom vodom, fitnessa; plesna glazba uživo 5x tjedno; besplatan parking.


TRIM apartmani 

Apartmani Trim nazvani su po starim kućicama koje su se nalazile u polju za spremanje alata. Jako su autentične za ovo područje i na neki su način obilježje povijesti kulture ovog podneblja. 

U kompleksu Helios Faros hotela nalaze se i apartmani Trim, sve ukupno 32 apartmana napravljena da tvore jedno malo naselje. Udaljeni su svega 300 metara od plaže i hotela Arkade, gdje je moguće dobiti uslugu polupansiona. 


Sportski centar je također odmah u blizini.  

Apartmani sadrže jednu spavaću sobu i dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje. U apartmanima se nalazi kuhinja, tuš/wc, tv, terasa/atrij sa namještajem za sjedenje.

Popust za 20% na hranu u TAVERNI hotela Arkada. 

50 % popusta na jednodnevni izlet Bol hotelskom brodicom u slučaju raspoloživosti u dogovoru sa recepcijom.


Otok Hvar

Otok Hvar... na kraju dubokog zaljeva, okrenut zapadu, na mjestu gdje se modra ravnina mora pretače u zelena polja, stoji drevni grad “povijesno srce otoka Hvara”.
Njegovo polje, ljudskom rukom oplemenjeno, njegov zaljev, božanskom igrom stvoren, sastavni su dijelovi grada. Ako želiš otkrivati tajnu i ljepotu njegove dugovječnosti Stari Grad je Poziv na putovanje kroz vrijeme...


Mogućnost doplate za polupansion u hotelu Arkada buffet: odrasli 150 kn dnevno, djeca do 12 godina 100 kn dnevno (plaća se na licu mjesta).