Uz Polikliniku Superiora u Zagrebu samo svjež, blistav i mladolik izgled! Mezoterapija lica ili lica i dekoltea koktelima sa hyaluronom i vitaminima... već od 599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite blistav, svjež i mladolik izgled kože uz vrhunski tretman i vidljive rezultate... Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 06.07.2019.!

Mezoterapija lica koktelima hyalurona za blistav i osvježen izgled kože

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

U gornje slojeve kože apliciraju se aktivni revitalizirajući sastojci koji prodiru u dublje dijelove kože gdje su i najučinkovitiji. 

Mesogun je novi inovativni kozmetički aparat baziran na principu mezoterapije i unosa aktivni tvari dublje pod kožu nano titanium kristalnom injekcijom.

Ciljevi inovativne anti-aging Mesogun terapije su vidljivi i održivi rezultati u borbi protiv starenja,problematičnoj koži i anticelulitnim tretmanima.


Poput kreme

Kako biste što bolje shvatili učinak zahvata, možemo ga opisati kao kremu koja ima potkožno djelovanje. Kao što krema hrani i hidratizira kožu s vanjske strane, tako mesogun čini kožu elastičnom i mekom,poboljšavaju metabolizam, cirkulaciju limfe i krvi s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti, poboljšavanja celulita, ubrzavanja otapanja masnoća i gubitka tjelesne težine.

Tijek zahvata

Električni napon pulsira hidrofilnnim kanalima kroz lipidni sloj u koži, čime se povećavaju električni impulsi i propusnost kože .U toj povećanoj propusnosti kože aktivne i visoko molekularne tvari prodiru bezbolno u dublje slojeve kože čime potiču metabolizam kože.Prednost ovog tretmana u odnosu na iglični je izostanak neugodne popratne pojave poput hematoma ili osipa. Ovaj će novi bezbolni i precizni  kozmetički tretman ostaviti odmah vidljiv dojam na vaše klijente!

Tijek oporavka i korisni savjeti

Sam zahvat je gotovo bezbolan baš kao i oporavak. Blaže crvenilo i otečenost mogu potrajati do nekoliko sati nakon tretmana i tada se osobe mogu vratiti obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ne preporučuje se izlaganje suncu nakon zahvata.


Rezultati

Rezultati su vidljivi vrlo brzo, a za potpuni učinak, tretmane je potrebno ponoviti nekoliko puta godišnje. Osobe starije od 50 godina i oni kojima je koža u primjetno lošem stanju, mogu biti podvrgnuti nešto intenzivnijem tretmanu koji valja češće ponoviti.