Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu: zavodljive noge uz maderoterapiju i limfnu drenažu za učinkovito uklanjanje celulita, smanjenje obujma i poticaj funkcije limfnog sustava...139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 30 min maderoterapije nogu i stražnjice + 30 min aparaturne limfne drenaže! Kupon vrijedi do 06.07.2019.!


MADEROTERAPIJA

Popularna masažna tehnika za otklanjanje celulita, a tehnika je korisna i kod bolovima u leđima i kod dreniranja tijela.
Tehnika se izvodi pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnog drveta, a dolaze u raznim oblicima, ovisno o području koji se tretira. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je u seriji pokreta koji se ponavljaju te se omogućava intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno s ostalim toksinima i viškom vode.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Rezultat je stanje opuštenosti, prestanak natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.