Tretman za osjetljivu, kuperoznu, kožu sklonu kapilarama te dermatitisom u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu! Maska, hladni ultrazvuk za dubinsko smirivanje kože + serum i krema...145 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman stimulira regeneraciju kože i njenu cirkulaciju, dubinski smiruje kožu, a maskom, serumom i kremom postiže se hidratizitana, svježa i blistava koža! Kupon vrijedi do 13.07.2019.!

Hladni ultrazvuk pospješuje proces regeneracije kože i njenu cirkulaciju i dubinski smiruje kožu. U tretmanu se također koristi serum i hranjiva maska potrebni za hidrataciju i ljepši izgled kože. 

Proširene kapilare na licu predstavljaju značajan estetski problem. Proširene kapilare mogu nastati zbog genetske predispozicije, izloženosti suncu, velikoj hladnoći ili trudnoća te starenje.


Tretmanom za osjetljivu kožu postiže se smanjenje kožne hiperpigmentacije, poboljšanje stanja kože s kongestijama i kuperozama, smanjenje akni i ožiljaka, obnova oštećenja nastalih usljed pretjeranog izlaganja suncu, ph uravnoteženost i hidratacija kože.