Lipanj i početak ljeta uz čudesne prizore Murtera i savršen odmor na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u apartmanima ENIO...1199kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ususret ljetu, uživajte uz murterske prirodne ljepote! Iskoristivost kupona od 31.05 do 30.06.2019.!

APARTMANI ENIO

Apartman je smješten u samom centru Murtera.
Ugodan i obiteljski smještaj za odmor i uživanje na jednom mjestu.
Za sve naše goste osiguravamo gratis parking na plaži Slanica. Ova mogućnost će Vam olakšati boravak i omogućiti Vam da se opustite i upijate atmosferu dalmatinskog kraja.


Apartman nudi prijateljsko okruženje gdje možete istraživati mjesto i pronaći interese za svaku dobnu skupinu.
Apartman je otvoren tijekom cijele godine, obiteljski je vođen, u poptunosti klimatiziran, ima parking, besplatni bežični internet i još mnogo toga.
  • Adresa apartmana: Petra Zoranića 2a, Murter. 


MURTER

Dobrodošli u Murter, to čudesno mjesto koje vlada svojim "prekomorskim kolonijama"- otocima i otočićima, a napose biserjem cijelog Sredozemlja - Kornatskim otočjem. I kada kažete Murter izgovorite istodobno i ime brojnih otoka i pomnožite jedan otok sa stotinama i dobijete sliku božje darežljivosti u krajoliku u kojemu Priroda i Stvoritelj nisu štedjeli. Dobrodošli u Stari Murter (Selo) autentičnih kamenih nadsvođenih uličica, pučkih i jednostavnih kućica, kamenih zidova obraslih povijušama i penjačicama i sa skromnim ali inventivnim rješenjima vrijedne ambijentalne sredine.