Poliklinika Superiora u Zagrebu ima rješenje za preplanuli ten i željenu brončanu boju bez štetnog izlaganja suncu! Tretman za brzo tamnjenje pomoću hormonskog pripravka...za 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ususret ljetnim danima iskoristite priliku za zdravo i brzo tamnjenje! Kupon se može iskoristiti do 15.07.2019.!

Zdravo brzo tamnjenje

•  tretman za brzo tamnjenje pomoću hormonskog pripravka 
•  Tretman se izvodi tako da se injekcijom subkutano (potkožno) aplicira kombinacija hormona, vitamina i minerala koja potiče tamnjenje 
•  Nakon tretmana potrebno je otići u solarij 2x po 10 minuta, prvi odlazak treba biti nekoliko sati nakon tretmana 
•  Tretman izaziva tamnjenje kao kod 10 dana intenzivnog sunčanja -
Dočekajte ljeto s prekrasnim brončanim tenom! 

Dolaskom ljepšeg vremena kada je veći dio tijela izložen, mnogi požele imati brončani ten zbog kojeg će njihova koža blistati kao u grčke božice. :)


Međutim, problem s uobičajenim načinima postizanja tamnog tena je što oni uključuju izlaganje cijelog tijela UV zrakama, a većini je itekako poznato da prekomjerno izlaganje UV zrakama može imati štetan utjecaj na kožu i zdravlje.

Zahvaljujući inovaciji u estetskoj medicini, sada možete postići brončani ten na potpuno novi način i bez prekomjernog izlaganja UV zrakama!


Radi se o tretmanu ubrizgavanja hormonskog pripravka (kombinacija hormona, vitamina i minerala) koji zatim stimulira proizvodnju melanina u vašem tijelu. Melanin je taj koji vašoj koži inače daje prekrasan tamni ten prilikom izlaganja sunčevoj svjetlosti. Aplikacija hormonskog pripravka omogućuje vam da do brončanog tena dođete brže i uz manje izlaganje UV zrakama.

Radi se o posve bezbolnom tretmanu koji izaziva tamnjenje kao kod 10 dana intenzivnog sunčanja! Ovo je idealno rješenje za osobe izuzetno svijetle puti koje bi u suprotnome morale provesti tjedne sunčajući se ili odlazeći u solarij.

Zahvaljujući ubrzanju proizvodnje melanina, dobivate maksimalni efekt tamnjenja uz minimalno izlaganje suncu.
Kako biste aktivirali melanin u vašem tijelu, odmah nakon tretmana preporučuje se odlazak u solarij. Uz samo dva odlaska u solarij možete postići rezultat kao da ste proveli dva tjedna na moru. ;)
  • Radno vrijeme poliklinike: ponedjeljak-petak 12-20 h!
  • Adresa: Voćarska ulica 14 , 10000 Zagreb.
  • Potrebna najava 2 dana ranije na broj:  091 222 9898 ili  e mail adresa info@superiora.hr