Proljeće u Baškoj Vodi na 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM za 2 ili 4 osobe u aparthotelu Milenij**** koji se smjestio u prvi red do mora! Uživajte u korištenju saune, jacuzzija...od 589kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i poklon bon za 1 slasticu po izboru Chefa kuhinje s kavom u Aperitiv baru, i parking u garaži pod 24 satnim nadzorom! Kuponi se mogu spajati i kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi. Aparthotel je pet-friendly! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 25.05.19. do 01.06.19.!

APARTHOTEL MILENIJ

U najatraktivnijem dijelu Makarske rivijere, podno planine Biokovo smještena je Baška Voda. Njegovana priroda, djevičanski čisto more i plaže koje sunce neumorno kupa svojim zrakama, učinili su je jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u Dalmaciji.

Baška Voda i aparthotel Milenij**** savršeno su ishodište za sve poludnevne i cjelodnevne izlete do Dubrovnika, nacionalnog parka Krka, parka prirode Biokovo, Splita, otoka Hvara i Brača, kanjona rijeke Cetine te gradova u unutrašnjosti koji su poznati po povijesnim, kulturnim i vjerskim zanimljivostima (Međugorje – BIH).

Apartman A4 (A) (54 m2) (dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupaonica):

2 balkona s pogledom na park, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa, perilica posuđa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

Apartman A2 (A) (36 m2) (dnevna soba, spavaća soba, kupaonica):

balkon s pogledom na more, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

Apartman A4 (B) (62 m2) (dnevna soba, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice): 

veliki balkon s pogledom na park, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa, perilica posuđa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

Apartman A4 (C) (73 m2) (dnevna soba, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice): 

balkon s pogledom na more, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.