Ljeto je pred vratima! Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu pobrinut će se za zdravlje i formu vašeg tijela paketom od 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela i to za čak 76% popusta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu i osjećajte se zdravije, svježije i poletnije! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2019

Paket 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela uključuje:

4 ultrazvučne kavitacije (20 min)

4 kriolipolize (20 min)

4 radio frekvencije + vakuum (20 min)

10 limfnih drenaža (40 min)

10 elektrostimulacija (40 min)

Ultrazvučna kavitacija 

Ultrazvučna kavitacija mit ili istina? Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Kriolipoliza 

Prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva  jedina alternativa kirurškoj liposukciji. To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Tretmani kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni,  bezbolni, sigurni i učinkoviti. Dokazano je da naše masne stanice  najbrže reagiraju na hladnoću pa zahvaljujući "smrzavanju" dolazi do procesa apoptoze ili odumiranja  masnih stanica. 

Zašto je kriolipoliza svjetski estetski hit? - jer je najprirodnija metoda, potpuno bezopasna  bezbolna; nezavisne ankete kažu da je ovo metoda sa najvećim postotkom zadovoljnih klijenata (70-90 %); obujam se nastavlja smanjivati i nakon odrađenih tretmana; najtrajnije se zadržavaju postignuti rezultati do 2 godine se na smrznutom mjestu masne stanice ne stvaraju; višak masnog tkiva se ne vraća ako se osoba umjereno ponovo udeblja - velika prednost tretmana je što se pored smanivanja obujma tkivo i učvrsćuje.

Radio frekvencija

U službi zatezanja kože i oblikovanja tijela! 

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

Limfna drenaža

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacijom stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama–trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga.

Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje. Za vidljive rezultate je potrebno najmanje 10 tretmana koji se obavljaju tri puta tjedno u trajanju od 30 minuta.

Programom limfnom drenaže elektrostimulacije potičemo uspostavljanje ravnoteže limfnog toka cime se pospješuje metabolizam i čisćenje međustaničnog prostora od stetnih tvari.

ODMAH nakon kupnje kupona, a minimalno 5 dana prije željenog termina, obavezna rezervacija na e-mail: touch@kvm.hr ili br. tel: 091 1653184 uz KOD i ID kupona po primitku.