Bijeg od užurbanog stila života uz STRESS FREE odmor u Ivanić Gradu na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Sport uz wellness i boravak u prekrasnoj prirodi šume Marče...745kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite kupanje šumom, ili kako to japanci zovu shinrin-yoku, i doživite ponovno povezivanje s prirodom! Kupon vrijedi isključivo za datume: od 04.06. do 06.06.2019., od 10.06. do 12.06., te od 26.06. do 28.06.2019.!


Odaberite smještaj u moderno uređenim sobama i apartmanima, opustite se u Wellness & Spa centru Hotela Sport, okusite bogatu gastronomsku i eno ponudu restorana Garfield i vinoteke te uživajte u otkrivanju kulturne i prirodne baštine Moslavine i Posavine. Raspolažemo sa 23 moderno uređenih soba i apartmana. U cijenu smještaja uključen je doručak u hotelskom restoranu kako bi dan započeli puni energije.

SOBE

Hotel Sport posjeduje 20 moderno uređenih soba koje su opremljene svim sadržajima potrebnim za Vaš užitak. Možete odabrati između soba sa bračnim ležajem i soba koje imaju dva ili tri odvojena ležaja.

U sobi je moguće osigurati dječji krevetić. Sobe sadrže kupaonicu sa kadom i staklenom pregradom te toaletom, radni stol, naslonjač za odmor sa čajnim stolićem.


3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje, 1x pansionska večera u Restoranu Garfield za dvoje, roštilj ili gulaš uz degustaciju 4 vrste autohtonog moslavačkog vina Škrlet u podrumu kleti Janković, korištenje Oaze vitalnosti od 17h do 21h za dvoje dva dana – svijet sauna, unutarnji bazen, vanjski jacuzzi, relax zona i vanjski bazen, neograničeno korištenje fitness centra, najam bicikla – obavezna rezervacija unaprijed na broj 01 2369 700 ili recepcija@hotel-sport.hr, besplatno korištenje teniskih terena, besplatno korištenje vanjskog dječjeg igrališta, besplatan Wi-Fi, osiguran besplatan parking, piće dobrodošlice – domaća rakija


Stress free odmor 

Idealan za one koji traže bijeg od užurbanog stila života. Opustite se uz neograničen wellness i maknite negativnu energiju iz tijela uz boravak u prekrasnoj prirodi šume Marče. Iskusite kupanje šumom, ili kako to japanci zovu shinrin-yoku, i doživite ponovno povezivanje s prirodom.

Šumsko kupanje

Šumsko kupanje je izraz koji potječe iz Japana, a koje uključuje tehniku opuštanja kroz povezivanje s prirodom i svim njenim elementima. Jednostavno rečeno, šumsko kupanje uključuje šetnju šumom i uživanje u svim zvukovima, mirisima i osjetima prirode koja nas u toj šetnji okružuje. Shinrin-yoku, kako se zove na japanskom, osvježava duh te pozitivno utječe na raspoloženje i zdravlje.

Hodanje šumom nije isto kao i planinarenje je se odvija sporije. U njemu je putovanje važnije od odredišta. Ova aktivnost najviše pridonosi dobrom raspoloženju, a pomaže i poboljšanju imunološkog sustava.


Hodanje šumom Marčom u aranžmanu:

·    Hodanje sa vodičem po brdovitoj šumi

·    Posjet grkokatoličkoj crkvi

·    Degustacija 4 vrste autohtonog moslavačkog vina Škrlet u podrumu kleti Janković