Kamo za vikend u lipnju? Izletište Stara Marča u Kloštar Ivaniću poziva Vas na jednodnevni izlet u prirodu uz domaće objede, degustaciju vina i farmu jelena u 4 termina za samo 119 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Omiljeno izletište Stara Marča pružit će Vam pravi užitak u ljepotama kraja i okolice Kloštar Ivanića, nedaleko Ivanić-Grada! Domaći objedi i degustacija vrhunskih vina, razgled izletišta i farme jelena savršen su plan za provod s obitelji i prijateljima! Kupon vrijedi za subote 08.06., 15.06., 22.06., 29.06.2019.!

Izaberite jednu subotu u lipnju i počastite se gastronomskim delicijama dobro poznatog izletišta Stara Marča:

08.06. SRNEĆI GULAŠ

15.06. ODOJAK

22.06. GALA ROŠTILJ  

29.06. PEKA

a svaki meni popraćen je i degustacijom vrhunskih domaćih vina!

Djeca do 10 godina plaćaju 35 kn!

Izletište Stara Marča postoji još od davne 1956., a smješteno je na 10 hektara zemlje uz sam rub šume u živopisnom ruralnom krajoliku daleko od buke i zagađenja.

Ugostiteljski objekti uređeni su u tradicionalnom i autohtonom stilu. Tu je drvena brvnara s eko voćnjakom na proplanku usred šume, krdo jelena lopatara, poribljeno jezero (7.000 m2) s otočićem i sjenicom, sjenice za 150 osoba u dvorištu, sportsko-rekreacijski tereni, izvor s pitkom vodom i kulturno-povijesni spomenici u blizini. Na imanju postoji mogućnost kampiranja, organiziranja škola u prirodi, edukativnih radionica, team buildinga.

Raj za vinoljupce

Moslavina je poznati vinogradarski kraj u kojem je uzgoj vinove loze započeo još u rimsko doba cara Klaudija. Na obroncima uz šumu Marča nalazimo drvene klijeti stare i preko 100 godina. U ovom kraju tradicija je da svaka obitelj ima vlastiti vinograd i klijet pa je specifičnost ovog područja veliki broj malih, ali kvalitetnih obiteljskih vinarija. Na vinskim putevima turisti mogu, uz prethodnu najavu, posjetiti vinare i u kušaonicama probati njihova vina. Vinarska udruga Brenta okuplja stotinjak lokalnih vinara s ciljem unapređenja i razvoja vinogradarske i vinarske proizvodnje.

ODMAH nakon kupnje kupona (kod i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije izabranog termina na telefon 099 267 4385 ili 099 388 4038 ili mail info@petek-tours.hr!