Započnite ljeto uz top ponudu u šarmantom mjestu Marina nadomak predivnog Trogira! Odmor tik do mora u Restoran - Rooms "Samson" na 3 ili 7 noćenja za dvoje s doručkom već od 959 kn !

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top ponuda sa top lokacijom, stoga izaberite svoju opciju boravka na 3 ili 7 noćenja i uz dragu osobu uživajte u šarmu mjesta Marina uz slikovite dalmatinske plaže i uvale... Kupon vrijedi od 05.06. do 20.07.2019.!

Smještajni objekt SAMSON rooms nalazi se samo 10 metara od predivne plaže i 700 metara od mjesta Marina. Udaljenost zračne luke Split je 15 kilometara, a od slikovitog starog grada Trogira 10 kilometara.

Ono što ovaj objekt čini još atraktivnijim je blizina Primoštena, Rogoznice, Vinišća i Čiova - destinacija sa prelijepim plažama udaljenih tek 10 minuta!

Restoran - Rooms "Samson" nalaze se uz samu plažu s restoranom! Restoran je u prizemlju objekta i nudi tradicionalnu domaću kuhinju.

Objekt ima 14 soba (od toga je 7 njih potpuno novouređeno i svaka ima minibar i balkon! 10 soba ima pogled na more, a 4 sobe imaju pogled na vrt. Također, raspolaže i sa 3 četverokrevetne sobe.

Gostima su također na raspolaganju parking i besplatni Wi-Fi.

U sklopu objekta se nalaze i dječje igralište i soba za vježbanje.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 021/349910 ili 091 2009 672 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: prodaja.samson@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Najbliže znamenitosti: Kula Kamerlengo, ACI Marina Trogir, Tržnica Trogir, Crkva Sv. Petra, Muzej grada Trogira, Park Eks Fanfogna, Radovanov portal, Katedrala Sv. Lovre.

Više o smještaju na FB stranici: https://www.facebook.com/pg/restoransamson/