Najveći bowling centar u Hrvatskoj je u Westgate Shopping Cityju! Najam bowling staze u Rock'n'Bowl za do 6 OSOBA u trajanju 1 sat preko tjedna ili 2 sata preko vikenda već od SAMO 39 kn!

356 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najam bowling staze - 1 sat preko TJEDNA od ponedjeljka do četvrtka ili 2 sata VIKENDOM od petka do nedjelje! KUPONI se mogu spajati! + slijedeće pogodnosti: djeci poklanjamo do 5 žetona GRATIS na dječjoj stazi uz pratnju roditelja uz kupon; 30% popusta na specijal Rock'n'Bowl TOST! Kupon se može iskoristiti do 15.09.2019.!

Kuglana ROCK'n'BOWL prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!

Kuglana ROCK'n'BOWL jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s Vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalaze se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. U ugodnom ambijentu restorana svakodnevno nudimo svježa i ukusna jela prilagođena gastronomskim željama naših gostiju. 

U ponudi su jela iz woka, salate, maštoviti burgeri, tjestenine i fast food. Naše ljubazno osoblje, širok izbor okusa te kombinacija dobre zabave i sporta, uz klupski razglas i rasvjetu, opravdat će Vaša očekivanja.

Nakon kuglanja, svakako posjetite naš restoran i uživajte u finoj klopi! Provjerite ponudu menija ovdje!

OBAVEZNA nadoplata: cipele za bowling - 10 kn/osoba!
Za 1. opciju OBAVEZNA NAJAVA min 7 dana prije dolaska, a za 2. opciju OBAVEZNA NAJAVA min 14 dana prije dolaska!