Početak ljeta uz zelenilo i plavetnilo otoka Ugljana na 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM u Vilama Dalmacija za 2 odraslih i 1 dijete do 12 godina uz korištenje vanjskog grijanog bazena...555kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vile Dalmacija beach resort nalaze se u mjestu Preko, srcu otoka Ugljana nasuprot grada Zadra! Obiteljski odmor, romantični vikend ili samo ležerno putovanje, turističko naselje u srcu Jadrana ima ponešto za svačiji ukus! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina! Kupon vrijedi do 08.06.19.!

VILE DALMACIJA

Idealna pozicija, tek nekoliko koraka od najljepše plaže na otoku Ugljanu, čini nas Vašim omiljenim mjestom za nezaboravne trenutke odmora. Putujete li radi obiteljskog odmora, romantičnog vikenda ili samo ležernog putovanja, naše turističko naselje u srcu Jadrana ima ponešto za svačiji ukus.


Vile Dalmacija beach resort nalaze se u mjestu Preko, srcu otoka Ugljana nasuprot grada Zadra. Jedinstveni položaj sa cjelokupnom ponudom tek nekoliko koraka od najljepše pješčane plaže Jaz, čini nas omiljenom destinacijom na otoku Ugljanu i Zadarskoj regiji.

Imamo 29 smještajnih jedinica; 16 samostojećih vila, 12 Superiore i jedan Deluxe apartman te popratni sadržaj, organizirane animacije i razna događanja.


SADRŽAJI:

grijani vanjski bazen sa ležaljkama; restoran; pizzerija; caffe bar; dječji park sa animacijom; kino na otvorenom; terasa sa pogledom na more; dalmatinske večeri; koncerti uživo; neograničen besplatni WiFi; recepcija; besplatan parking.


RESTORAN

U ugodnoj atmosferi restorana i prekrasnim vrtnim paviljonima ugodnim za druženje i opuštanje, doživite čari domaće kuhinje. Doživite nezaboravan gastronomski i enološki doživljaj.
Naša vizija je biti mjesto u kojemu gosti, bez obzira na motiv svog posjeta, uživaju u domaćoj hrani pripremljenoj na tradicionalan način od namirnica provjerenih domaćih proizvođača, u skladu s najvišim higijenskim i uslužnim standardima, u atmosferi koja je istodobno opuštena i obiteljska, a profesionalna.
Za nas je ugostiteljstvo životni stil, a generacije zadovoljnih gostiju snaga koja nas motivira!


OTOK UGLJAN

Ugljan je najbliži otok zadarskog arhipelaga, točno preko puta gradu Zadru, od kojeg ga djeli samo nekoliko NM široki Zadarski kanal a povezan je brojnim trajektnim linijama. Zovu ga i zeleni otok, pokriven je gustom makijom, borovima, maslinama, smokvama, vinovom lozom i raznim drugim mediteranskom raslinjem. Površina mu je 51,85 km², dok je obalna crta duga 74 km.
Generacijama je vezan uz more, pomorstvo i ribarstvo, a 2000 godina tradicije u maslinarstvu ostavilo je stotine tisuća stabala maslina od kojih se dobiva ulje izuzetne kvalitete i arome. Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka u prirodnim uvalama nižu se ribarska i turistička mjesta od kojih su najpoznatija, Kukljica, Kali, Preko i Ugljan. Druga strana otoka je uglavnom strma i nenastanjena i s pripadajućim uvalama, otocima i bogatim podmorjem pravi je izazov za ronioce i sportske ribolovce. Brdovita ali pitoma unutrašnjost ispresjecana je brojnim stazama pogodnim za šetnje i biciklističke ture ...


Ljubitelji mediteranskih pejsaža mogu uživati u nezaboravnim panoramama od kojih je posebno upečatljiva ona s venecijanske utvrde Sv. Mihovil (XIII st.). O ranom boravku čovjeka na ovom prostoru svjedoče ostaci iz rimskog doba, starohrvatske crkvice, samostani, kamena otočka arhitektura te brojni ljetnikovci. Kamene i pješčane plaže, čisto i prozirno more, različite mogućnosti smještaja, izvorni gastro doživljaj samo su neki od razloga za posjet i boravak na ovom otoku.