PodržimoNaše

Stari godišnji iskoristite u Đurđevcu! Odmor za 2 osobe u 3 ili 4 dana s doručkom, kupanjem i wellness pogodnostima u Hotelu Picok 4* i zabava na Picokijadi uz koncerte - Magazin, Vatra i Jole!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stari godišnji odmor svakako iskoristite za odmor u HOTELU PICOK 4* i zabavu na tradicionalnoj PICOKIJADI uz koncerte! MAGAZIN 28.06., VATRA i scenski prikaz Picokijade 29.06. i JOLE 30.06.2019.! Kupon vrijedi za period od 15.06. do 30.06.2019.

Hotel Picok odmor na prvi pogled!

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Korisnici ove ponude ostvaruju 20% popusta na sve saune, masaže i tretmane, a korištenje bazena je besplatno!

Dođite na PICOKIJADU 28.-30-06.! Pjevajte i plešite uz koncerte naših popularnih izvođača: MAGAZIN 28.06. / VATRA i scenski prikaz Picokijade 29.06. / JOLE 30.06.

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

S tradicijom u srcu, prožeti ponosom, Đurđevčani su kroz gotovo pola stoljeća uspjeli ostvariti izvrstan kulturno-povijesni, folklorni, etnografski, gastronomski, sportski, zabavni te turistički proizvod poznat i izvan granica Lijepe naše, kojemu svake godine svjedoči preko 30 000 posjetitelja. Tijekom ove manifestacije preko 3000 sudionika na preko 40 raznolikih i sadržajnih priredbi zajedničkim snagama nastoje ugoditi ukusu svakog pojedinog posjetitelja.

Više o Picokijadi otkrijte na https://picokijada.com/o-picokijadi/!