Prekrasan odmor za vašu obitelj i prijatelje očekuje Vas u Apartmanima Dina u Biogradu na Moru! Izaberite 2 ili 3 noćenja i uživajte u vrhunskom smještaju, opuštanju i kupanju!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite broj noćenja i tip smještaja i put pod noge u Biograd na Moru! Povedite svoju obitelj i prijatelje, a kućni ljubimci su dobrodošli! Cijena uključuje smještaj u moderno uređenim i opremljenim apartmanima, posteljinu, ručnike i kupanje u SPA centru objekta koji se nalazi nedaleko od popularnog Fun Park Mirnovca! Kupon vrijedi do 30.06.2019.

Apartmani Dina nalaze se neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, te samo nekoliko minuta hoda do prekrasne plaže Dražice u srcu Biograda.

Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi punu udobnost u svojih 10 moderno opremljenih apartmana!

Svi apartmani, pored udobih ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje s indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. 

Apartmani su opremljeni s tv-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljeno je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu. 

Cijeli objekt pokriven je brzim Wi-Fi internetom, a u cijenu smještaja uključena je posteljina, zamjena ručnika, gelovi za tuširanje i sapuni te odnos smeća po potrebi.

Kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima da vas ni loše vrijeme ne može odvojiti od kupanja i uživanja, u Apartmani Dina nalazi se SPA centar koji se sastoji od grijanog i zatvorenog bazena  sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.


Dozvoljen boravak kućnih ljubimaca! 

Apartmani Dina nalaze se nedaleko od zabavnog parka Fun Park Mirnovec i Zavičajnog muzeja Biograda na Moru!