[PULA] Podarite svome licu obnovu, novi sjaj i izgled tretmanom dermapenom u Beauty Centar Callisto u Puli za samo 349 kn! Uklonite sve nesavršenosti na prirodan način.

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beauty Centar Callisto brine o vašem licu! Tretmanima dermapenom uklonit će vaše ožiljke, bore, akne i pigmentacijske mrlje, a lice će biti regenerirano i zahvalno! Kupon možete iskoristiti do 31.07.2019.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije, pigmentacijske fleke i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.



Tretman dermapena preporučujemo za:
ublažavanje i smanjenje bora
ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
zatezanje kože
apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
ublažavanje strija
uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja
pomlađivanje lica

Također, odlično se kombinira s trermanom čišćenja lica ultrasoničnom špatulom za što bolju pripremu kože lice te s tretmanom multipolarne radiofrekvencije pomlađivanja kože.

Nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 5 dana ranije prije početka korištenja usluge na: 052/ 619 335 uz KOD i ID kupona.

Adresa: Beauty Centar Callisto, Flanatička 31, Pula 

Radno vrijeme: pon-sri-pet 12 - 20h, uto-čet 10 - 17h, sub 10 - 14h.


Tijek tretmana

Tretman započinjemo osnovom lijepog tena koju čini temeljito čišćenje kože s odgovarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože koja se tretira. Zatim slijedi  enzimatski piling koji skida rožnati sloj, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje. Tretman započinje nanošenjem aktivne ampule (Hyaluron, bakreni peptidi, Q10, kavijar, C vitamin)  koji omogućava molekulama hijaluronske kiseline da uđu duboko u kožu. Horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena. Nakon tretmana nanosi se LIPO cosmetics proizvodi kako bi se dodatno nahranila i smirila koža.

Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 2-4 tjedana, minimalno 5 tretmana.

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1 - 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati. Preporuka je izbjegavati sunce i solarij nakon što se napravi Dermapen tretman mikroiglicama.

Ako imate otvorene rane tretman se ne može primijeniti.

Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja.

Dermapen koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija njega te tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije. 

Za prve rezultate tretmana potrebno je pričekati najmanje 14 dana, a potpuno sazrijevanje i obnova nove mlade kože traje i do 3 mjeseca nakon tretmana.