Pomladite lice inovativnom metodom u Beauty Centru Callisto u Puli! Izaberite dio lica za tretman plazma penom: bore pored očiju, korekcija kapaka ili podbratka, face lifting... do 70% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dopustite stručnom timu Beauty Centra Callisto da obnovi vaše lice i vrati mu mladenački sjaj! Kupon možete iskoristiti do 31.07.2019.

PLAZMA PEN - inovativna metoda pomlađivanja pomoću plazma energije!

Energijom plazme se potiče proizvodnja i sinteza kolagena i elastina, do te mjere da se momentalno zateže koža, zamjena je za skalpel, nekoliko tipova lasera, pri čemu je omogućena velika preciznost uređaja. Četvrto agregatno stanje potpuno ionizirane tvari, tzv. neutralni plin a njegovi djelovi su električni nabijeni. Zahvaljujući intereakciji elektrona, energija se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo pokreće jake regenerativne procese u stanicama. 

U medicini se koristi od 1900-te godine za elektrokoagulaciju, uništavanje benignih lezija, tumora, itd. 

Plazma pen je aparat sa specijalnom  elektodom kojom se u dodiru sa kožom stvara elektronski luk plazma energije što dovodi do mikropekotina, točno određenog područja bez oštećenja okolne kože.

Plazma pen tretman je 100% siguran i bezbolan jer se 20 minuta prije tretmana nanosi anestetska krema. Nakon tretmana ostaju mikropekotine sa formiranim točkastim krasticama, minimalnim crvenilom i otokom koje prolazi za nekoliko dana.Savjet je 5 dana nakon tretmana ne dirati tretirano podrućje održavati čisto i suho, izbjegavati sunce intenzivne treninge zbog znojenja i saunu.

Plazma pen je izuzetan aparat namijenjen svim tipovima kože, neovisno o fototipu i starosnoj dobi:

poboljšanje izgleda finih bora - zatezanje opuštene kože donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka) - uklanjanje bora oko očiju (pačje nogice) - za pušačku kožu (pušačke bore oko usana) - uklanjanje marionetskih bora i bora na čelu - uklanjanje tetovaže i trajne šminke - uklanjanje smeđih i staračkih pigmentacija - uklanjanje atrofičnih ožiljaka (strije, ožiljci od akna) - uklanjanje benignih tvorbi iznad površine kože (fibromi, bradavice) - protiv crvenih kapilara

Plazma pen nije namijenjen za:

- osobe s pacemakerom, holterom i svim drugim implantiranim električnim uređajima - osobe s epilepsijom - trudnice i dojilje - osobe s onkološkim bolestima - dijabetičarima - osobama s kožnim autoimunim bolestima na željenoj zoni tretiranja

Vidljivost pozitivnog učinka je već posle prvog tretmana, mada se najveći učinak očekuje u periodu 3-6 tjedana a potpunu u periodu od 2-3 mjeseca. Najčešće je dovoljan jedan tretman za potpuni učinak a kod većih oštećenja kože ili velikog viška nabora kože moguće je ponoviti još 1-2 tretmana, ali nakon 2-3 mjeseca. Učinak tretmana je postojan i nekoliko godina nakon tretmana.