Resort Duga Uvala može se pohvaliti s čistim morem i raznolikim plažama, a raspolaže s bazenima, wellnessom, teretanom, sportskim terenima i igralištima, sa svom opremom - za više od 10 sportova. Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju uz popust od 10% na sva plaćanja. Kupon vrijedi za termine: 15.06.-29.06.19., 24.08.-31.08.19., 29.06.-13.07.19., 17.08.-24.08.19., 13.07.-17.08.19. Iskoristivost od subote - subote!!!

Za još veću zabavu i ugodniji boravak pobrinut će se sjajan glazbeni program: 03.07. očekuje Vas nastup Mije Dimšić, a 10.07. nastup Damira Kedže!

Duga Uvala je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara, u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke.

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu (90-ih), s mnogim detaljima u kamenu i drvu. Aneks, modernijeg stila (2000-te) je toplim mostom povezan s glavnom zgradom. Smještaj je moguć i u apartmanima u neposrednoj blizini (cca 200m). Hotel ima vlastito parkiralište.

Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor (tijekom ljetne sezone), uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Kroz cijelu godinu Resort može ponuditi edukativne, rekreativne, sportske i druge sadržaje, posebno zanimljive za grupe svih profila (od školskih grupa do poslovnih događanja), ali i individualne goste (tijekom ljetne sezone).

Konačno, Hotel Duga Uvala odlična je polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice), kako za grupe, tako i za goste koji dolaze u vlastitom aranžmanu. Rado ćemo Vam predložiti i pomoći kod izrade plana izleta za individualne goste (u ljetnim mjesecima) i za grupe, na upit (tijekom cijele godine).

Aktivni odmor - sport i rekreacija

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; zatvoreni bazeni (25-metarski bazen za rasplivavanje i dječji bazen) i otvoreni bazeni (veliki bazen, s "mokrim" barom, i dječji bazen). Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su novouređena teretana (10-ak sprava za vježbanje nabavljenih 2018. godine: traka za trčanje, orbitrek, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. Od sportskih terena na otvorenom Resort Duga Uvala nudi tenis (3 terena), badminton, rukomet i mali nogomet, košarku, odbojku, mini golf i streljaštvo. U zatvorenom u ponudi su video igre, biljari, stolni nogomet i pikado. Dječji park (pod krošnjom drveća) uključuje tobogane, ljuljačke, penjalice i druge igračke. 

Od Hotela do rta Punta, uz more se proteže kilometar duga šetnica, noću osvijetljena, namijenjena za laganu šetnju ili jogging. Pred kraj šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu iznajmiti sportsku opremu i rekvizite (novi Giant bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). U neposrednoj blizini Hotela nudi se i ronjenje, paintball, vožnja quadovima, a tek nešto dalje ponuda se širi i na jahanje te veliki adrenalinski park.

Bogata ponuda - događanja i animacija

Tijekom ljetne sezone u Resortu se svakodnevno odvija raznolik program: živa glazba za ples, disko večeri (za grupe, uz najavu i doplatu), animacija za djecu, aqua aerobic, škola plivanja (za grupe, uz najavu i doplatu), razne radionice, koncerti i festivali te drugi programi... U ponudi (uz doplatu) su wellness sadržaji: masaže, finska i turska sauna te jacuzzi s vodenom i zračnom masažom u toploj kupki.

Resort za potrebe animacije i organizacije događaja ima na raspolaganju (osim već navedenog): vanjsku pozornicu (pored otvorenih bazena); Arenu (novu multimedijalnu i multifunkcionalnu dvoranu, površine 400 m2, s vrhunskom audio i video opremom, rasvjetom i svjetlosnim efektima, velikim projekcijskim površinama...), sa raznolikim sadržajima, uključujući biljare, stolni nogomet, stolni tenis, pikado te gaming kutak (PlayStation 4, PC) - sve igre su uz doplatu, ali po popularnim cijenama; hotelski hall (s velikom projekcijskom površinom); retro Disco / noćni klub i veliku kongresnu dvoranu (za do 300 osoba); više manjih dvorana i prostora, nekoliko terasa i vidikovaca...

Posebni tematski programi

Arena - multimedijalna i multifunkcijska dvorana - osim brojnih zabavnih sadržaja svakodnevno nudi tematske programe (poslijepodne i navečer): projekcije video sadržaja, glazbu, ples i drugo.

Tijekom ljetne sezone Resort će posebno obilježiti i tjedni tematski programi: biti će tu etno-folk festival, tjedan salse, sportski kamp, znanstveni tjedan, gastro tjedan, Gaming Arena (turnir u e-sportovima) i drugi tematski sadržaji - više uskoro na http://www.duga-uvala.hr.

Resort nudi dva restorana u samom Hotelu i još četiri u neposrednoj blizini: restoran Zeleni (buffet, pansionski restoran) i restoran Plavi (buffet, veći izbor jela i pića u odnosu na restoran Zeleni, uz višu cijenu obroka), sa natkrivenom terasom. Odmah do Hotela su novi a la carte restoran Lanterna (jela od ribe i mesa po narudžbi) i restoran Rustika (pizza i pasta), praktički na samoj plaži. Tek nešto dalje je novi Kažun grill (čudesa od mesa ispod peke, sa ražnja ili s roštilja), dok je na kraju šetnice Beach Bar & Restoran Punta (raznolika ponuda laganih i brzih jela). Desert (voće i sladoled) potražite u slastičarnici Cukar i Kafe.

Tijekom ljetne sezone agencija Duga Uvala nudi svakodnevni transfer do Pule, kao i raznovrsne izlete poput Ribljeg piknika na Cresu, Labin noću, izleta u Veneciju, ili Plitvice, NP Brijune, Istra-Tour ili izlet u adrenalinski park Glavani.