Uživajte u čarobnom Hotelu Korkyra 4* na Korčuli uz izbor 3, 5 ili 7 polupansiona za 2 osobe! Smjestite u udobnoj sobi s pogledom na more ili vrt, opustite uz neograničen wellness...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obilježite početak ljeta odmorom na prekrasnoj Korčuli! U cijenu također uključeni piće dobrodošlice, internet, prijevoz brodom do hotelske plaže. Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2019.

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.


Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.

Hotelski bazen, pravi dragulj u zelenoj oazi atrija, poziva Vas na opušteni boravak i uživanje, naravno uz pokoji zalogajčić i osvježavajući napitak. Ljeti je također i kulisa za razna događanja i priredbe. Ležaljke i ručnici uz hotelski bazen su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Blaga klima, čisto more, bogata povijesna i kulturna baština te gostoljubivi domaćini čine otok Korčulu jednom od omiljenih destinacija u Dalmaciji. Bilo da se odlučite doći na Korčulu zbog gastronomije, rekreacije, ribolova, ronjenja, kulturnih znamenitosti ili prirode, nećete pogriješiti. 

Oko Vela luke – mjesta koje je na suprotnoj strani otoka od grada Korčule -  bezbroj je uvala i svaka je lijepa na svoj način. Na južnoj strani otoka, je možda I najljepša plaža Korčule, Pupnatska luka – nevjerojatno djelo prirode – koja privlači kupače sa svih krajeva otoka!