Uz stručnost dr. Sanje Jeleković, izbrišite bore ili povećajte usne s najkvalitetnijim cross-linked hyaluronskim filerima marke Hyaluronica ili Teosyal u Zagrebu ili Rijeci...od 1249kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja! Kupon vrijedi isključivo koristi u 1 gradu i vrijedi do 25.07.2019.!


Hijaluronski tretmani kod dr. Sanje Jeleković!

-vrlo popularna metoda popunjavanja bora ili povećanja usana

-jednostavna i bezbolna primjena

-zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu

-licu se vraća volumen (efekt liftinga)!


Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja. Procesom starenja, gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica. Tome možete doskočiti pomoću hijaluronskih filera! Oni su namijenjeni tretiranju svih zona lica jer koži vraćaju njezin prirodan sjaj i potpomažu rehidraciju. Također služe i za regeneraciju i stvaranje novog kolagena, te povećanje usana!


Hijaluronske filere ne upotrebljavaju samo oni koji već imaju bore, već i osobe iznad 25. godina kako bi se spriječio nastanak bora. Pri tom se primjenjuju druge vrste i različite količine filera! Zašto hijaluronski fileri? Zato što - Zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu; Primjena je jednostavna i bezbolna; Smanjuju se bore; Vraćaju volumen licu (efekt liftinga); Povećavaju volumen usana.