Zaputite se na ručak u Izletište Vinia i uživajte u bogatoj gastro ponudi i bjelovarsko-bilogorskom krajoliku! Odaberite ručak za dvoje ili obiteljski ručak za 2 odrasle osobe i 2 djece!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izletište Vinia poziva Vas na ručak domaćih jela! Ručak za dvoje: domaća goveđa juha - plata miješanog mesa - salata; Obiteljski ručak (za 2 odrasle osobe i 2 djece): domaća goveđa juha - obiteljska plata - miješana salata! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2019.

Kušajte jela iz tradicionalne kuhinje, degustirajte popularan "sok od grožđa" s bilogorskih obronaka i ugodno se zabavite! 

Blizu Bjelovara, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka smjestilo se Izletište i vinotočje "Vinia" obitelji Šapić! 

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia” obitelji Šapić.

Udaljeni samo 4 kilometara od grada u pravcu Đurđevca, a točna lokacija je malo prigradsko mjesto Puričani. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. 

Sobe u ponudi - Midnight rain i Quinn Marry - imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasažnom tuš-kadom i terasu.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Vina iz vlastite proizvodnje koje nudimo možete vidjeti ovdje!