Resort Azienda Agricola Il Sapito u srcu Toskane poziva Vas na 4, 6 ili čak 8 dana odmora u apartmanima Bosco Lazzeroni uz bocu vina, buffet večeru s degustacijom vina... već od 752 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite broj noćenja i otputujte u resort vrhunskih smještaja, srednjovjekovne povijesti, agroturizma i mira u prirodi! Bosco Lazzeroni pravo je romantično utočište nedaleko srednjovjekovnog sela Montaione, a njegovi apartmani nude smještaj za 2 osobe ili do čak 8 osoba... Kupon vrijedi do 08.07.2019.

Bosco Lazzeroni je apartmanska kuća u kompleksu Azienda Agricola Il Sapito smješten na izvrsnoj lokaciji između Firence, Siene i Pise - idealno za svakodnevne izlete i istraživanja čarobne Toskane!

Apartmanska kuća Bosco Lazzeroni nekad je bila srednjovjekovna stražarnica, seoska kuća i utočište razbojnika, no svoju jedinstvenost očuvala je i danas. 

Prostor je prenamijenjen i u njemu je uređeno 5 udobnih apartmana, uključujući i jedan veliki koji zauzima cijelo potkrovlje. Ružičasta fasada čini fantastičan kontrast u odnosu s prekrasnim zelenilom parka. 

Veliki sjenoviti park vodi prema bazenu za odrasle i djecu, teniskom terenu i dječjem igralištu.

Bosco Lazzeroni smješten je u vrlo mirnom i opuštajućem okruženju na 500 m n/v te je udaljen oko 5 kilometara od Montaionea. Dio je Azienda Agricola Il Sapito kompleksa na kojem se prostire 105 hektara hrastove šume, kestena, mediteranskog raslinja, vinograda, maslina i jezera za pecanje. Na imanju se nalazi i restoran Il Brigantea te druga seoska kuća Il Sapito.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na broj 0039 392 5906215 ili e-mail turismo@poderitognetti.it (uz predočenje kupona, kod i ID).