Laser centar Trinity u Zagrebu i Rijeci nudi priliku za tretman koji se pokazao kao revolucija u mršavljenju: isprobajte superiornu metodu mršavljenja uz VACUSLIM za samo 299kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za jedan grad i može se iskoristiti isključivo do 27.7.2019.! Ponuda uključuje 3 dolaska!

Prije kupnje kupona, izaberite grad: Opcija 1: Zagreb - 097/772-0086 (Zagreb); Opcija 2: Rijeka - 098/933-0992 (Rijeka). Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1.

Vacuslim

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja, i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Uz pomoć Vacuslim metode postiže se trenutno vidljivo smanjenje opsega i to već nakon prvog tretmana. Rezultat tretmana je izuzetan izgled i zategnutost kože, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući jer se tretmanom eliminira višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost, te započinje proces razgradnje masnih naslaga i celulita.

 Prednosti VACUSLIM metode: 

➥ vidljivo smanjenje opsega nakon prvog tretmana 

➥ poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana 

➥ eliminacija suvišne tekućine (koja uzrokuje natečenost) 

➥ metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (uklanjanje masnih naslaga) 

➥ istovremeno pruža efekt saune i učinak limfne drenaže (otpuštanje toksina i viška vode iz tijela) 

Za još bolje rezultate, tretman se preporučuje kombinirati s drugim tretmanima mršavljenja i uklanjanja celulita, poput: maderoterapije, anticelulitne masaže, ultrazvučne kavitacije i sl.

Kupon se može iskoristiti u jednom gradu!