Samo na Crnom Jaju - popularni tretman za ljepši izgled, a manje briga! Permanentno iscrtavanje obrva japanskom metodom - 3D iscrtavanje obrva u Beauty centru Callisto u Puli za samo 990 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen izgled obrva u svako doba dana, bez crtanja olovkama! Konačan izgled prilagođava se vašoj kosi, strukturi lica i boji kože, a vaše lice izgledat će mlađe i vedrije! U cijenu uključene 2 aplikacije! Tretman traje 60-90 minuta, a prva korekcija uključena u cijenu tretmana. Kupon vrijedi do 31.07.2019.

Microblading je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. 

U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.

Pigment traje od 1 do 2 godine ali svježina boje ovisi o unutarnjim i vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski utjecaji su učestalo izlaganje suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling i mikrodermoabrazija. 

Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i zato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god vi želite.

Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno jer se koristi lagani anestetik, a sam tretman traje od 60-90 minuta.

Prva korekcija se radi poslije 4 tjedna. Kod problematične masne ili seboroične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvježavanje boje će biti potrebno puno češće.

Radno vrijeme: pon, sri, pet 12-20h, uto-čet 10-17h, sub 10-14h.
Nakon kupnje i primitka kupona, OBAVEZNA rezervacija termina 5 dana ranije od početka korištenja tretmana, na broj 052/ 619 335!