Izbor cjelodnevnih ulaznica za djecu i odrasle za kupanje u Aquaparku Martilandia i Temple of Life + pizza po izboru za odrasle i chicken nuggets za djecu u Pubu Potkova! Ulaz za djecu do 6 g. GRATIS!

444 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta nikako ne propustite vrhunsku zabavu i adrenalinski odmor na kupanju u The Temple of Life i Aquaparku Martilandia s novim vanjskim toboganima! U Pubu Potkova Vas očekuje dobra zabava, domaća atmosfera i gastronomska kvaliteta - pizza po izboru za odrasle, a chicken nuggets za djecu! Kupon vrijedi za 1 odraslu osobu ili 1 dijete 6-15 g., ovisno o izabranoj opciji, a sve do 15.07.2019.

Vanjski bazeni otvaraju se 08.06.!

Detaljnije informacije o bazenima možete dobiti na broj 040 371 113.

Jelen Marti zaštitno je lice Aquaparka Martilandia koji Vas dočekuje s pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovima s hranom i pićem te odličnom atmosferom animacijskog tima u okruženju zelenila! Ovoga lipnja ne propustite otvorenje novih vanjskih tobogana za nove ljetne avanture - oaza zabave s tri nova tobogana: plavi klasični, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka i kamikaza čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom, a najmlađe će razveseliti i novo dječje igralište u dječjem bazenu!

ULAZ NA BAZENE ZA DJECU DO 6 GODINA BESPLATAN!

Radno vrijeme Aquaparka Martilandia: ponedjeljak - nedjelja 08:00-20:00, tobogani 10:00-19:00 

The Temple of Life je moderan bazenski kompleks s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera i predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže tijela, duha i uma.

Naša posebnost je najbolja termomineralna voda u Europi, a u kojoj će vaš um, duh i tijelo pronaći ravnotežu...

Više od 100 godina termomineralna voda Termi Sveti Martin koristi se u svrhu unaprijeđenja zdravlja. Nekada dostupna samo kroz bunar, danas je na raspolaganju svima koji posjete The Temple of Life bazenski kompleks. Voda se crpi iz čak dvije bušotine: prva bušotina napravljena je 1913. godine kada je englesko-mađarska tvrtka tražila naftu, a pronašla vodu, dok je druga bušotina napravljena 2014. godine.

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Radno vrijeme The Temple of Life: ponedjeljak - četvrtak 08.00-20.00, petak - subota 08.00-23.00, nedjelja 08.00-20.00 

Pub Potkova je mjesto na kojem se održavaju urbani domaći i strani nastupi, slušaone, književne večeri, projekcije, privatni tulumi… Svakog petka Pub Potkova donosi živu glazbu, a često se u pubu i organiziraju razne igre i zabave. Bogata ponuda hrane sastoji se prvenstveno od lokalnih namirnica pretvorenih u razna ukusna jela, a iz ponude valja izdvojiti pizzu od tune s integralnim tijestom, pizzu kuće sveti Martin te falat tortu - specijalitet Termi Sveti Martin. Ovaj pub odlikuje bogata ponuda jela i pića, zagarantirano dobra atmosfera, terasa otvorena 365 dana u godini te dječje igralište za najmlađe!

Radno vrijeme Puba Potkova: ponedjeljak - četvrtak 12.00-20:00, petak 12:00-02:00, subota 10:00-02:00, nedjelja 10:00 - 22:00

Kupon/kupone OBAVEZNO ponijeti sa sobom prilikom dolaska!