Nezaboravno ljeto nadomak glavne gradske plaže u centru Crikvenice! 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Park**** za 2 osobe uz korištenje bazena, ležaljki, fitnessa...od 1690 kn!

9 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina gratis, ako spava na ležaju s roditeljima! Provjera raspoloživosti nije potrebna! Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije s podacima (ime i prezime, termin) isključivo na mail info@crnojaje.hr! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 19.06.19. do 22.06.19. i od 25.06.19. do 30.06.19. (sukladno raspoloživosti)!

Hotel Park, Bana Jelačića 6, 51260 Crikvenica nalazi se na glavnoj gradskoj plaži koja se nalazi u samom centru Crikvenice.

Provjera raspoloživosti NIJE potrebna! Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije s podacima (ime i prezime, termin) isključivo na mail info@crnojaje.hr!

HOTEL PARK


Ovu plažu krase mnoge kvalitete, a more je kristalno čisto, zbog kojih je nagrađena sa Plavom zastavom. Plaža je prilagođena za sve uzraste, osobe sa invaliditetom, a i neizbježno je okupljalište mladih. Plaža je šljunčana sa pješčanim dijelovima koji privlače obitelji sa malom djecom. Iznad plaže naći ćete ugodnu hladovinu bogatog mediteranskog raslinja koje je idealno skrovište za vrijeme najtoplijih sati dana.


Na plaži se može unajmiti razna oprema za sport na vodi, kao i udobne ležaljke i suncobrani. Hotel je potpuno je preuređen u kategoriji 4 zvjezdica, sa smještajnim kapacitetom 300 ležaja. Sve sobe opremljene su smart opremom, wi-fiom, balkonom, te prekrasnim pogledom na Jadransko more.
Hotel u ponudi ima vanjski bazen, caffe & beach bar, te al a carte restaurant.


DVOKREVETNA SOBA

Dvokrevetne sobe idealne su za parove. Opremljene su bračnim krevetom (twin bed), te mini barom i hladnjakom. Kvadratura od 23m2 sasvim je dovoljna za uživanje u odmoru. Na raspolaganju Vam stoji Wi-Fi, LCD TV, telefon, sigurnosni sef, te potpuno opremljena kupaonica. Na balkonu  možete uživati u svježem zraku ispijajući kave sa voljenom osobom.


CRIKVENICA 

Raznolikost prirodnih krajolika, od morskoga dijela preko zelenog zaleđa obližnje Vinodolske doline, do kontinentalnog šumskog predjela, čini Rivijeru Crikvenica posebnom i privlačnom turističkom destinacijom.


Grad Crikvenica, između ostalog poznata je po brojnim lječilištima dišnih bolesti, i zdravstvenom turizmu. Dobrodošli na crikveničku rivijeru, područje osebujnog identiteta satkanoga od vrijednih antičkih tragova, stoljetne turističke tradicije, privrženosti moru i ribarstvu te ljepota i raznolikosti prirode.
Hotel Park savršeno upotpunjuje ponudu ovog prekrasnog turističkog grada.