Kupon vrijedi isključivo za datume 29.06.-06.07.19.!!! Karticama od 3 - 12 rata!!!

04.07.2019. - grupa Magazin priredit će Vam nezaboravan provod energičnim ritmom i vokalom prelijepe Andree Šušnjare!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

2 djece do 12 godina GRATIS - jedno dijete s roditeljima u krevetu, a drugo dijete na pomoćnom ležaju!

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

Hotel je pripremio za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

I djeca i odrasli mogu koristiti unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, igralište i teniske terene, te udoban smještaj. Od sportskih, rekreacijskih i zabavnih sadržaja gosti imaju na raspolaganju: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniske terene, igralište za djecu, stolni tenis, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.