Ljeto se bliži, a sunčane i divne plaže Drašnica Vas čekaju! 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja s doručkom za 2 osobe u Beach Hotelu*** uz besplatne ležaljke i suncobrane na plaži...od 1599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto dolazi i osigurajte sebi i svojoj obitelji predivan odmor i idealnu destinaciju... Kupon za ponudu 1 vrijedi do 17.06.19., a kupon za ponudu 2 vrijedi do 29.06.19.!

ODREDIŠTE: DRAŠNICE – MAKARSKA RIVIJERA

Ako želite ostaviti svakodnevni život iza vas, naša mediteranska oaza je mjesto gdje ćete pronaći sklonište. Drašnice su mjesto smješteno uz Jadransku magistralu na Makarskoj rivijeri, samo 10 min vožnje od Makarske i mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik. Među najljepšim je mjestima na Jadranu koje Makarska rivijera može ponuditi. Ovo malo i mirno ribarsko selo između Podgore i Igrana, krasi Beach Hotel (Hotel Plaža), koji je smješten pokraj mora, uz samu plažu.

RESTORAN

U sklopu Beach hotela radi i restoran Plaža. Predivna terasa je, uz unutarnji prostor, također dio restorana i proteže se preko stijena iznad mora. Uz veličanstven pogled, pogotovo zalazak sunca prema Hvaru i Braču, ali i prema planini Biokovo, koja se uzdiže iznad mora, možete uživati u romantičnim večerama ispod zvjezdanog neba sa blagim povjetarcem koji dolazi sa mora.
Krov restorana otvara svoja vrata za vrijeme sezoneu večernjim satima. Tu možete uživati u privatnim trenucima sa svojim partnerom ili prijateljima i obitelji.

Ako želite doživjeti Dalmaciju, naš restoran nudi izvrsna dalmatinska i mediteranska jela. Vaša čežnja za kombinacijom okusa će sigurno biti utažena sa specijalitetima spravljenim od vrhunskih namirnica iz Jadrana. Uporaba jednostavnih, tradicionalnih načina pripreme sačuva aromu vašeg jela, što omogućava uživanje u okusu i svježini. Savršena  gurmanska avantura je osigurana ako odaberete ribu ili školjke iz Jadranskog mora, koje su poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti i uvijek se pripremaju svježe. Mediteransko bilje, sol i specijalno domaće, ekstra djevičansko, maslinovo ulje su sa Jadrana. Pored tradicionalne hrane, u ponudi imamo i talijansku hranu, pizze, tjesteninu, roštilj te domaće desserte.

Bogat švedski stol se servira za doručak između 8 i 10 sati. Sastoji se od kontinentalnih namirnica sa širokom ponudom hladnih i toplih jela. Uključuje razne salame, sireve, jaja, voće, sok, čaj, kavu, jogurt i domaće kolače.
Za goste koji imaju polu pansion hrana je uključena i jela se služe između 16:00 – 19:00. Nudimo tri do četiri glavna jela, koja uključuju juhu, salatu po izboru i domaći desert po promotivnoj cijeni.

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Doplata za polupansion (ručak ili večera) iznosi 90,00 kn po danu i osobi i plaća se na licu mjesta! Doplata za puni pansion (ručak i večera) iznosi 160,00 kn po danu i osobi i plaća se na licu mjesta!