Ljeto u kristalnom plavetnilu uz biserne plaže Rapca! 3 dana/2 noćenja u Valamar hotelu Miramar 3* ili Allegro Hotelu 3* s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz vanjski bazen s morskom vodom...od 1040 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina spava besplatno na pomoćnom ležaju! Uživajte u jednom od dva prekrasna hotela i osigurajte si nezaboravan odmor u ljepotama i obalama istočne Istre! S dragom osobom pravac u Rabac jer kupon vrijedi isključivo za termin do 08.06.19. i od 15.06.19. do 15.07.19. Isključeni termini su 15.06. i od 20.06. do 26.06.2019., od 02.07. do 04.07.2019.!

Allegro Hotel 3*

Uživancija i rekreacija u hotelu uz biserno bijele plaže u Rapcu. Allegro Hotel u Rapcu, u zelenoj oazi poluotoka Sv. Andrea, idealan je za odmor i one koji traže mir i okruženje djevičanske prirode.  Hotel nudi i obilje rekreacije te sadržaje za ljubitelje biciklizma.

U divnom zaljevu Rapca, na poluotoku Sv. Andrea, u zelenilu mediteranskog parka naći ćete hotel Miramar.

Od standardnih soba s pogledom na park možete odabrati dvokrevetnu sobu sa spojenim krevetima za 2 osobe. Sve sobe u hotelu imaju telefon, LCD Sat TV, sušilo za kosu i sušilo za rublje.

Adresa hotel Miramar 3*: Svetog Andrije 1, 52221 Rabac

Adresa Allegro Hotel 3*: Svetog Andrije 4, 52221 Rabac


Miramar Hotel 3*:

Obiteljski odmor blizu mora s pogledom na Rabački zaljev! 

Hotel Miramar, smješten u bujnom mediteranskom zelenilu na poluotoku Sv. Andrija, samo nekoliko koraka od prekrasnih plaža i kristalno čistog tirkiznog mora, nudi širok izbor usluga. Hotel ima osvježeni izgled koji pruža savršeni ambijent za opuštanje i obiteljski odmor. Opustite se na plaži ili bazenu, a zatim uživajte u rekreaciji uz jedan od brojnih sportova u ponudi. Nakon uzbudljivih aktivnosti, ugodite svom nepcu bogatim bifeom u hotelskom restoranu ili sjajnim jelima u tematskim restoranima u blizini hotela.


Otkrijte Rabac i ljepotu istočne obale Istre

Rabac je idealno mjesto za odmor, ako cijenite netaknutu prirodu, biserno bijele plaže i kristalno plavo more. Nekad malo ribarsko mjesto, danas je Rabac atraktivno turističko odredište koje u mreži živopisnih uličica krije obilje kulturnih događanja. Zeleno okruženje Rapca i pitoreskno zaleđe poziva na avanturu, istraživanje i rekreaciju tijekom cijele godine. Gosti Rapca nikako ne smiju propustiti posjet nedalekom Labinu, gradiću povijesnih znamenitosti kao ni kušanje vrhunskih lokalnih vina i gastro delicija u mnogobrojnim restoranima uz more i obiteljskim konobama u unutrašnjosti.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.