Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 15.06.19. do 30.06.19.

Apartman Katja

Apartman se nalazi na prvom katu, veličine 100m2. Ima tri spavaće sobe (dvije će biti raspoložive), dnevni boravak zajedno sa kuhinjom, kupaona te cijelom dužinom hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije. 2 sobe sadrže bračne krevete dim: 200x160, noćni ormarić x2 za svaku sobu, ormar, te treća soba sa dva ležaja na razvlačenje. Kuhinja je opremljena priborom za jelo, kuhanje, mikrovalna, pećnica, ploča za kuhanje, kuhalo za vodu, TV LED 82cm. Kupaona, tuš kabina i WC zajedno.


Udaljenost od mora 12m sa privat plažama, dućan 100m, a sve ostalo 2km grad Trogir.

Čiovo je otok koji je spojen s Trogirom mostom te u produžetku mostom na kopno. Otok nudi mnoga mjesta za odmor, zabavu, plivanje i dugih aktivnosti. Ima mnogobrojna pred-romaničke i antičke crkvice te bogatu mediteransku vegetaciju. Prvotno korišten od Grka za sadnju maslina i vinograda. Otok se sastoji od malih mjesta redom Miševac, Mastrinka, Arbanija, Žedno, Slatine

Biciklističke i pješačke staze otoka čiova su duge cca. 70km i protežu se od sjever-istoka prema jugo-istoku otoka. Dok šetate ili vozite imate priliku vidjeti otvoreno more prema srednjodalmatinskim otocima, te ovisno gdje ste možete vidjeti Šoltu, Vis, Hvar i Brač.

Vegetacija na otoku su tipično mediteranska: maslina, smokva, vinova loza i citrusi. Domaćini otoka pretežno imaju nekolicina njih u svojim vrtovima i time održavaju tradiciju u izradi domaćih proizvoda.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail hrvoje.belas1@gmail.com ili na mobitel 091 7834 733, uz KOD kupona po primitku kupona.