Iskustvo Hvara uz smještaj u hotelu Timun tik do mora! Korisnici ove ponude ostvaruju i besplatni hotelski parking! Kupon vrijedi do 22.06.19.!

Hotel Timun

Hotel Timun je mali obiteljski hotel u Uvali Pokrivenik na sjevernoj obali otoka Hvara, smješten tik uz more. U našem hotelu u mirnoj uvali sa predivnim pogledom na cijeli zaljev Pokrivenik s jedne strane i na predivno kopno okruženo Biokovom s druge strane možete pronaći sve što vam je potrebno za potpuni odmor od užurbane svakodnevnice, a oni avantirističkog duha mogu unajmiti brodicu za odlazak na plaže i istraživanje susjednih uvala. 


Osim brodica možete unajmiti i pedaline za uživanje sa svojom obitelji, te bicikla ukoliko želite kopnom istražiti prekrasnu prirodu ovoga sunčanog otoka. Hotel se nalazi na izvrsnoj lokaciji za posjet obližnjim gradićima i mjestima, budući da je Jelsa udaljena svega nekih 30-ak minuta.  Na raspolaganju  Vam  je 14 soba sa kupaonom,  WC-om, telefonom  i balkonom i WiFi bežičnim internetom.Odmor i okrepljenje možete potražiti i u hotelskom restoranu gdje vas čeka raznolika ponuda ukusne hrane i pića, te prekrasan pogled na more.

Pozivamo Vas da stvarate i podijelite Vaše iskustvo na Hvaru s našom obitelji.


Uvala Pokrivenik je jedna od najljepših uvala na Jadranu. Nevjerojatno plavo more, burom isklesane hridi, opojni miris mediteranskog raslinja i stalni koncerti cvrčaka u potpuno netaknutoj prirodi bit će nezaboravan i jedinstven doživljaj svakom posjetitelju. Hotel Timun se nalazi na desnoj strani uvale, na 10 m udaljenosti od mora.

Obitelj Rubin

Naša obitelj se turizmom bavi već 30 godina. Rekreativno se bavimo ribolovom pa svoje goste počastimo svježom ribom.
Bavimo se i poljoprivredom pa našim gostima nudimo kupovinu domaćih proizvoda (vino, lavandino ulje, prošek, maslinovo ulje).
Gosti imaju mogućnost iznajmljivanja čamca, glisera, bicikla, quad-a, pedaline, sandoline, kao i automobila.


Nudimo i transfere, kao vezu sa kopnom, ali i po otoku. Kraj hotela se nalazi prostrani parking. Kućni ljubimci su dobrodošli.
Dođite i uživajte na najsunčanijem otoku na Mediteranu, u prekrasnoj uvali Pokrivenik.

Restoran Timun - prekrasan pogled na more i ljubazno osoblje

Restoran i pizzerija se nalaze odmah uz more u sklopu hotela Timun u mironoj uvali Pokrivenik. Na našem meniju možete pronaći veliki izbor svježe morske ribe, te  ostalih morskih specijaliteta koji na vaš stol stižu ravno iz Jadranskog mora. Možete kušati stara ribarska jela poput gregade  i brudeta koja se spremaju sa svježim i domaćim sastojcima prema tradicionalnoj recepturi, ali i ostale riblje specijalitete karakteristične za dalmtinsku kuhinju.   


Osim ribe, nudimo vam i mesna jela i peke, te pizze iz krušne peći. Za  potpuni doživljaj Mediterana sva naša jela baziraju se na domaćim začinima i prirodnom maslinovom ulju s otoka Hvara. Svoje jelo možete dodatno začiniti sa kapljicama vrhunskih vina hvarskih vinarija Tomić i  Plenković. Restoran se nalazi na odličnoj lokaciji za posjetitelje sa brodovima i jedrilicama, budući da se ispred restorana nalazi malo pristanište s vezovima. Uz ukusnu hranu i dobru lokaciju očekuje vam prekrasan pogled na more i ljubazno osoblje.