Elegancija odmora uz čarobne otočke doživljaje u gradu poznatom kao „Hrvatska Ibiza“- Novalji uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Joel za 2 ili 4 osobe uz fitness, bazen...od 1479kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za početak ljeta, uživajte u luksuznoj oazi našeg vatrenog, Dejana Lovrena, u hotelu Joel 4* u Novalji uz najzahtjevnije standarde udobnosti! Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 15.06.19. Popusti za djecu: djeca do 12 godina GRATIS u pratnji dvije odrasle osobe!

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje fitnessa na otvorenom; besplatan izlet i razgledavanje sirane Mih s uključenom degustacijom (ovisno o raspoloživosti; besplatni najam bicikala; 30 % popusta na najam teniskih terena u neposrednoj blizini hotela (ovisno o raspoloživosti).

Hotel Joel

Zadivljujući pogled na more, staru gradsku jezgru, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su izbor za odmor i rad ispunjen ugodom i mirom.


Hotel Joel nudi čarobne otočke doživljaje i vrhunsku eleganciju godišnjeg odmora.
Hotel raspolaže s 11 jednosobnih apartmana, 2 studio apartmana, 1 deluxe apartmanom i 2 depandansa, svaki od njih jedinstveno uređen, prilagođen i najzahtjevnijim standardima udobnosti. Gostima nudimo vrhunska kulinarska iskustva u hotelskom restoranu s izlazom na prostranu terasu, a kod vanjskog bazena nalazi se i hotelski bar s bogatim izborom pića i neometanim pogledom na more.


Elegantnost i profinjenost namještaja stvara ozračje istinskog luksuza soba od kojih svaka pruža svoj poseban dašak mira i svježine. Svaki apartman ima prostrani privatni balkon, kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak te sobu s nesmetanim pogledom na more.


Jednosobni apartman
Prostrani apartmani s velikim prozorima i pogledom na more pružaju konstantan osjećaj svježine. Spavaća soba sa sofom i stolićem te izlazom na balkon, kuhinja s blagovaonom i kupaonica opremljene su moderno dizajniranim, elegantnim i praktičnim namještajem koji pruža maksimalan komfor za vrijeme odmora, ali je zbog svoje udobnosti prikladan i za radnu atmosferu koja stimulira osjećaje i potiče kreativnost.


Bazen
Gostima hotela na raspolaganju je vanjski bazen 12×6 metara s panoramskim pogledom koji oduzima dah. Uživanje u suncu, radostima i gastronomskim delicijama kombinacija je koja garantira opuštanje i nezaboravne trenutke.

Restoran
Moderno opremljen restoran s izlazom na terasu pruža najbolje od domaće kuhinje kao i vrhunsko pripremljene specijalitete. Fokus na svježoj, lokalnoj kuhinji i mediteranskim okusima spaja se s jedinstvenim i inovativnim kulinarskim tehnikama. Otok Pag poznat je po svojim vrhunskim vinima koje gosti mogu okusiti u restoranu. Takav spoj hrane i pića pruža nezaboravna iskustva koja uravnotežuju, stimuliraju, podmiruju i hrane.


Grad Novalja nalazi se na petom po veličini otoku u Hrvatskoj s najdužom obalom. Smješten je u blagom zaljevu sjeverozapadnog dijela otoka Paga, a taj mu geografski smještaj omogućuje odličnu prometnu povezanost s kopnom.

Novalja je često i nezaobilazna luka mnogih nautičara. Odmor u Novalji pruža jedinstven otočki doživljaj te dok grad s jedne strane odiše bogatom kulturnom poviješću, romantičnim, iskonskim prirodnim ljepotama te kvalitetnom kulinarskom ponudom, s druge strane pruža obilje zabave, bogate glazbenim festivalima, najpoznatijim klubovima na Jadranu te party plažom zbog koje je dobio popularan naziv „Hrvatska Ibiza“.