LAST MINUTE kratki ljetni odmor za obitelj i prijatelje na Pagu! Priuštite si odmor za dušu i tijelo uz u VILLI ANI tik do plaže u gradu Pagu uz paket 3 dana/2 noćenja za 4 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Atraktivan dizajn, položaj tik do plaže i opremljenost apartmana za potpunu udobnost tek su jedne od najvećih čari Ville Ane 3* koja će i ovoga ljeta ugostiti vašu obitelj i prijatelje! Ne propustite last minute ponudu najma apartmana za 2 osobe koja vrijedi do 30.06.2019.!

Villa Ana 3* smještena je na uzvišenom dijelu u gradu Pagu na otoku Pagu. Svih 6 apartmana imaju pogled na more, grad Pag i paški zaljev te mogu zaprimiti sveukupno 24 gosta. Veličina vile je 350 m2 te ima okućnicu od 200 m2.

Villa također ima i 4 garaže, 4 parkirna mjesta te grill u dvorištu.

Veličina apartmana je 56 m2 + 12 m2 terase i svaki ima 1 sobu s bračnim krevetom, 1 dvokrevetnu sobu, kompletno namještenu kuhinju, kupaonicu s tuš kabinom i WC-om, blagovaonicu, TV i Wi-Fi.

Kućni ljubimci su dobrodošli!

Udaljenosti sadržaja od Ville:

more 200 m
plaža 200 m
centar 800 m
trgovina 350 m
restoran 200 m

Za vrijeme boravka na Pagu, svakako posjetite: 

Lun - botanički vrt s najstarijim stablima maslina na Mediteranu koji predstavljaju istinsku oazu mira i jedan od najslikovitijih i najljepših kutaka otoka Paga. Među nebrojenim stablima maslina svojom se jedinstvenošću posebno izdvaja oko 1500 stabala divlje masline - olea oleaster, visokih 5 - 8 m i prsnog promjera 20 - 80 cm.



Ovo područje divlje masline, površine 24 hektara, jedino je takve vrste na Jadranu te ima veliku botaničku vrijednost. Zbog svojih je karakteristika 1963. godine zaštićeno i proglašeno botaničkim rezervatom. Pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina.

Antički vodovod - Talijanova buža u Novalji - jedinstveni antički vodovod, akvadukt, iz 1. stoljeća. U prošlosti je napajao Novalju vodom iz novaljskog polja. Ulaz u vodovod nalazi se unutar Gradskog muzeja koji u sebi čuva dio novaljskog kulturnog i etnološkog nasljeđa.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih apartmana i termina s Villom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija apartmana i termina na broj 092 186 9405 ili e-mail 66.sanela@gmail.com!