PodržimoNaše

Ljetni obiteljski odmor kod povijesnog grada Nina u šarmantnom mjestašcu Vrsi! 3 ili 4 noćenja u studio apartmanu Lavanda uz besplatan WI-FI, parking...za 2 odrasle osobe i 1 dijete već od 1599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Završno čišćenje je uključeno u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 25.08.19.! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Iznajmljuju se tri novouređena studio apartmana u mirnom i tihom dijelu stare jezgre mjesta Vrsi. Nalaze se u neposrednoj blizini povijesnog grada Nina, udaljenog svega 5km. Gostima se na izbor nudi nekoliko pješčanih i šljunčanih plaža, kao i osnovnih potrebnih sadržaja, trgovine, bankomati, restoran, pošta, ambulanta, ljekarna. Parking i Wi-Fi su uključeni u cijenu.

U samom mjestu Vrsi i obližnjem Ninu osiguran veliki broj dodatnih sadržaja za razonodu i turističkih atrakcija; kaubojski ranch, lunapark, konobe, restorani, gift shopovi, veliki broj hand-made štandova sa suvenirima te organizirane zabavne, tematske večeri specifične za to podneblje (klapske i mornarske fešte).

VRSI

Općina je smještena na malom poluotoku na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20-ak km udaljeno od Zadra.

Općina Vrsi obiluje kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama. Stanovnici se pretežito bave poljoprivredom, turizmom i pomorstvom. Od 1970 tih do 1990 tih godina općina je imala tri stotine aktivnih pomoraca. Pomorstvo je velikim dijelom pridonijelo izgradnji turističke infrastrukture i prelijepih apartmana uz samu obalu.

Jedno od najvećih prirodnih bogatstava općine Vrsi je prekrasna i razvedena obala duga 34 km. Obalom dominiraju prirodne uvale i skrivene plaže dok se na predjelima Vrsi-Mulo i Vrsi-Zukve mogu naći urbane plaže sa osvjetljenim šetnicama.