Ljetni doživljaji na zavodljivom otoku Murteru! Slikovito Tisno i odmor na 8 dana uz 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Borovnik uz korištenje ležaljki oko bazena i na plaži ...od 7199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoj smještaj u standard ili superior sobi i osigurajte si odmor u samom srcu Dalmacije! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 23.06.19. do 09.07.19.; 16.07.19. do 24.07.19.; 31.07.19. do 08.08.19. i od 14.08.19. do 24.08.19.!

Hotel Borovnik obiteljski hotel od 1997.

Hotel Borovnik se nalazi u samom srcu Dalmacije i tako sa svojom lokacijom čini savršeno srediste za mnoge turiste koje osim kupanja i ljetnih igara zanimaju UNESCO-vi gradovi i nacionalni parkovi. Do najdaljeg odredišta možete doći za sat vremena ili manje. Uz atraktivne destinacije koje se nalaze u blizini gostima hotela nudimo gostima veliki izbor različitih programa. Kao npr. sportskih programa, zdravog života, ... Mali obiteljski hotel koji ima već dugu tradiciju rada. Odlikuje ga topla obiteljska atmosfera koja nastaje zbog velikog udjela obiteljskih članova u timu hotela Borovnik. Iako su i drugi članovi tima okrenuti toplo prema gostima.



Standard Soba
Oprema sobe: SAT/Flatscreen TV, Radio, Telefon, Minibar, Pisaći stol, WC/Tuš, Klima uređaj. Sobe su renorvirane i namještene s ljubavi prema detalju. Naše sobe nude vam pogled na Jadransko more ili na bazen koji se nalazi u našem dvorištu.


Superior Soba
Oprema sobe: SAT/Flatscreen TV, Radio, Telefon, Minibar, Pisaći stol, WC/Tuš, Klima uređaj. Naše sobe nude vam pogled na Jadransko more ili na bazen koji se nalazi u našem dvorištu.


Vino Hotel Borovnik - nešto posebno

Kao nešto posebno nudimo našim gostima naše obiteljsko vino. Veliki izbor sorta vina: Babić, Syrah, Čaćin san, Rose i naš pjenušac Slamić.
Naš pjenušac koji je punjen 2015. godine je najveću Hrvatsku nagradu u svojoj prvoj godini.
Naše vino je 2012. godine dobilo nagradu Zlatna Čevulja u Benkovcu. To je veoma priznata nagrada među vinarima i vinogradarima.

Posebnost hotela je i njegova lokacija. Smješten u samom srcu Dalmacije omogućava brz dolazak u nacionalne parkove Krka i Kornati te mnoštvo UNSECO-vih gradova. Samo jedan sat vožnje dijeli Vas od svjetski poznatih i priznatih dragulja Hrvatske.


Šibenik - udaljenost: 20 min
Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, glavni grad te kulturno, obrazovno, upravno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

Split - udaljenost: 60 min
Split je najveći grad u Dalmaciji, drugi po veličini grad u Hrvatskoj, prema posljednjem popisu stanovništva, provedenom 2011. godine.


Zadar - udaljenost: 45 min
Zadar stoljećima glavni grad Dalmacije, a danas centar regije, grad je s bogatom spomeničkom baštinom svjetskog značaja koja je i danas vidljiva na svakom koraku.
Trogir - udaljenost: 60 min
Trogir je grad u Hrvatskoj koji administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji.Grad Trogir smješten je na obali Kaštelanskog zaljeva, na otočiću Trogiru između Čiova i kopna, spojen kamenim mostom s kopnom. 
Nacionalni park Kornati - udaljenost: 10 min
Nacionalni park Kornati čini veći dio grupe otoka Kornati u hrvatskom dijelu Jadrana u srednjoj Dalmaciji, zapadno od Šibenika, u Šibensko-kninskoj županiji. Nacionalnim parkom je proglašen 1980. i tada je stavljen pod zaštitu.
Nacionalni park Krka - udaljenost: 30 min
Nacionalni park "Krka" smješten je na području Šibensko-kninske županije i obuhvaća površinu od 109 km² najljepšeg toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Nacionalni park je prostrano, pretežito neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava.