[DRAMALJ] Uživajte u 4 dana/3 noćenja u dvokrevetnoj sobi paviljona Hotela Riviera 2* na samoj obali mora s buffet polupansionom i izletom brodom Krk-Vrbik, sve za 2 osobe! Dijete do 7 godina GRATIS!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbrižno i povoljno uživajte u svome ljetovanju u dvoje ili s obitelji! Uz smještaj na samoj obali mora i uslugu polupansiona, u ponudi Vas očekuje i izlet brodom na Krk-Vrbik! Kupon vrijedi isključivo za termin 22.06.-25.06.2019.

Hotel Riviera ** nalazi se u Dramlju, cca 3000 m od centra Crikvenice, smješten je na samoj obali mora i okružen bujnim mediteranskim raslinjem. Hotel se sastoji od centralne i 3 odvojene zgrade u paviljonskom stilu, te raspolaže sa 93 sobe. 

Sve sobe imaju telefon, tuš/WC, morsku stranu, a djelomično i balkon. 
U centralnoj zgradi smješteni su hotelski restoran, terasa, recepcija, TV-sala, aperitiv-bar, pizzeria, te caffe bar sunčanom terasom. 

Na vlastitoj betoniranoj plaži mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani. U neposrednoj blizini (cca 150 m) nalaze se zemljani teniski tereni, mini-golf, badminton, vodeni sportovi (skijanje na vodi, padobran, iznajmljivanje pedalina), odbojka na pijesku...