Okružite se mirisom mediteranskog bilja i morem Vodica te uživajte s obitelji u Imperial Park Hotelu 3*! Kupon vrijedi isključivo od subote do subote u terminu po izboru: 10.08.-17.08. ili 17.08.-24.08. Koncert Klape Iskon 13.08. (vrijedi za prvu opciju) i grupe Disco Magic Band 21.08., od 21 h!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

2 djece do 12 godina GRATIS - jedno dijete s roditeljima u krevetu, a drugo dijete na pomoćnom ležaju!

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

Hotel je pripremio za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

I djeca i odrasli mogu koristiti unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, igralište i teniske terene, te udoban smještaj. Od sportskih, rekreacijskih i zabavnih sadržaja gosti imaju na raspolaganju: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniske terene, igralište za djecu, stolni tenis, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.

13.08. očekuje Vas koncert KLAPE ISKON!

Klapa Iskon osnovana je 2000. godine te su u svom dugogodišnjem djelovanju ostvarili mnoge zapažene uspjehe na festivalima i raznim glazbenim manifestacijama u Hrvatskoj. Klapa je ostvarila suradnju na regionalnim turnejama s priznatim glazbenicima poput Gibonnija, Lvkya, grupom TBF, te uspješno izvela samostalnu turneju u Izraelu te koncerte u Parizu, Los Angelesu, Monte Carlu itd.

Danas je Klapa Iskon peteročlana vokalna skupina čiji članovi imaju iskustvo u gotovo svim relevantnim glazbenim pravcima - od klasične glazbe i jazza do popa i rock 'n' rolla – te se mogu prikazati suvremenoj publici u izričaju kojeg njeguju na način koji će biti u korak s vremenom u kojem živimo.

21.08. očekuje Vas koncert grupe DISCO MAGIC BAND!

Ideja za disco bend nastala je u SAD-u, u sportskom baru u Clevelandu. Sve od reda iskusni glazbenici, lagano su dolazili i odlazili u bend te popunjavali potrebna mjesta, a najviše rošada ipak je bilo na klavijaturama. No, okosnica u sastavu Boogie Washington (bas), Stick Le Freak (bubanj) i Cool Daddy Jackson, uspjela je izdržati sva iskušenja i pronaći recept za uspjeh. Na klavijature je ubrzo došao majstor i dobar čovjek - Disco Rocket Dan. Pjevačice su bile raznolike i s mnogima je ostvarena super suradnja dok se nije pronašla i ustalila prava Sugar Love, umjetnica i disco kraljica. Uz dodatak glazbenog virtuoza na trubi, udaraljkama i vokalu, Burning Bob Pattersona, te uz dvije izazovne plesačice, Sandy i Wendy, bend je krenuo na turneje...

Grupa se specijalizirala u živim obradama disco hitova 70-ih, na jedan svoj, specifičan, autorski način, miješajući više stilova funka, glam-rocka i originalnog zvuka Studija 54. Nastupaju uglavnom u luksuznim restoranima, na privatnim eventima i dočecima Novih godina...