Ljetni odmor tijekom cijele ljetne sezone u živopisnom centru Vodica uz 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Bed & Breakfast Scala****...već od samo 1475 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Scala Bed&Breakfast je samo 9 km od okruženih tvrđavama srednjovjekovnog gradića Šibenika, samo 40 minuta od nekih od najljepših nacionalnih parkova, a manje od sat vremena iz Splita i Zadra... Kupon vrijedi do 10.09.2019., ovisno o izabranoj opciji!


B&B / RESTORAN Scala ****

Smješten u centru Vodica. Ova ekskluzivna nekretnina nudi nevjerojatan doživljaj i nezaboravan odmor u srcu Jadranskog mora.

Scala Bed&Breakfast je samo 9 km od okruženih tvrđavama srednjovjekovnog gradića Šibenika, s visokim kamenim kućama, ulicama, crkvama i samostanima te također katedralom Sv. Jakova koji je član UNESCO-vog popisa kulturnih baštinskih destinacija. Također 40 min od nekih od najljepših nacionalnih parkova, a manje od sat vremena iz Splita i Zadra.


Sobe

Dizajnirane kako bi vaš odmor učinili nezaboravnim. Različitih veličina, ekskluzivni apartmani i obiteljske sobe visoke razine luksuza i udobnosti koje nude nevjerojatan doživljaj i odmor u srcu Jadranskog mora.

Naša ukupna smještajna ponuda sastoji se od 9 smještajnih jedinica: 3 dvokrevetne superior sobe sa pogledom na more, 1 Standard dvokrevetne sobe s pogledom na more, 4 Standard dvokrevetne sobe s pogledom na park i 1 Superior Obiteljska soba s pogledom na more (Dvokrevetna soba).


Elegantna blagovaonica uključuje savršen početak novog dana s buffet doručkom na terasi ispred hotela. Također možete uživati ​​u mediteranskoj kuhinji s različitim jelima od mora i mesa u našem restoranu koji okružuje izvanredan pogled na more u središtu grada Vodica. Okusite pažljivo prilagođen Scala meni i uživajte u gurmanskom putovanju našeg kuhara, popraćenu čašom finog vina. Naš profesionalni tim čeka na Vas.

Scala Bed&Breakfast ima banketni tim koji će vas oduševljavati te pružiti Vam pomoć potrebnim aranžmanima za poslovni ili privatni događaj.

Posebne poslastice je da možete istražiti skrivene uvale i prekrasne otoke šibenskog arhipelaga i nacionalnog parka Kornati motornom jahtom ili jedrilicom koje su dostupne za iznajmljivanje

Besplatan Wi-Fi u javnim prostorima i besplatno parkiranje na samom mjestu također su dostupni.