Idilična prirodna atmosfera i odmor u autohtonoj drvenoj kući u Gorskom Kotaru! Skupite ekipu i provedite 3 dana/2 noćenja okruženi netaknutom prirodom u kući Bruno za 4-6 osoba, samo 899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosta vam je gradske gužve i smoga? Želite se probuditi uz pjev ptica? Pobjegnite od stresa u mir Gorskog Kotara, zabavite se i uživajte u divljini te napunite baterije! ;) Kupon vrijedi do 31.07.2019.!

Kuća Bruno je okružena 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što čini idiličnu atmosferu kako zimi tako i ljeti za bijeg od gradske užurbanosti, te je dovoljan razlog za uživanje u miru, svježem zraku, pjevu ptica i da osjetite što znači biti dio prirode.

Želja nam je da naši dragi gosti uz vrhunsku kvalitetu smještaja, svoj boravak oplemene i kroz upoznavanje s prirodnim i kulturnim bogatstvima Gorskog Kotara.

Kuća se nalazi u Gorskom kotaru iznad mjesta Vrbovsko u mjestu Hajdine. Ako dolazite autoputom iz smjera Zagreba ili Rijeke tada izlazite na izlazu Vrbovsko. Udaljeno je od izlaza Vrbovsko 6 km.

Kuća sadrži zasebni prostor za zabavu gostiju u prizemlju sa opremom za raznovrsne aktivnosti (stol za stolni tenis, pikado badminton) te stambeni dio kuće na katu koji je kompletno drveni u autohtonoj goranskoj arhitekturi i goranskom ambijentu.

Osnovni sadržaj kuće:

stambeni dio se sastoji od hodnika, dnevne sobe, 2 spavaće sobe u potkrovlju, kupaone sa WC-om, kuhinje, te terase, nova garnitura od masivnih borovih trupaca na vanjskoj terasi kod roštilja, kapacitet smještaja 4-6 osoba.

vlastiti parking
vanjsku terasu sa zidanim roštiljem
ljuljačke za djecu
okućnicu sa vlastitom šumom iza objekta
površina kuće: cca. 75 m2

U blizini posjetite:

kulturne znamenitosti
povijesne znamenitosti,
prirodne atrakcije,
ostale atrakcije.