[KRSTARENJE DALMACIJOM] Pridružite nam se na 6-dnevnom krstarenju Split-Milna-Bol-Jelsa-Korčula-Vis-Stomorska-Split uz 5 noćenja sa doručkom u klimatiziranim kabinama za 2749 kn/osobi!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S Emanuel Cruises provedite nezaboravan odmor uz boravak na sunčanim palubama broda i kupanjem u skrivenim uvalama te uživajte u pripremljenim dalmatinskim specijalitetima našeg vrhunskog kuhara! Minimum gostiju za realizaciju polaska je 30. Kupon vrijedi isključivo za jednu osobu i to u terminu 10.-15.08.19.!

PROGRAM PUTOVANJA

10.08. Split - Milna
Ukrcaj u Splitu u gradskoj luci od 12 -13h, ručak, isplovljavanje, kupanje u jednoj od uvala na otoku Braču, noćenje u luci Milna (otok Brač).

 

Smještaj u klimatiziranim dvokrevetnim kabinama na bazi 5 noćenja sa buffet doručkom. Kabine su klimatizirane, sa vlastitim tušem i wc-om, dvokrevetne sa bračnim (double) ili odvojenim krevetima (twin).

 

11.08. Milna - Bol - Jelsa 
Doručak i isplovljavanje, kupanje ispred jedne od najljepših plaža na Jadranu –Zlatni rat u Bolu, ručak i plovidba prema otoku Hvaru, kupanje u nekoj od skrivenih uvala otoka Hvara. Dolazak u luku Jelsa na otoku Hvaru oko 16.00 sati, noćenje.

 

12.08. Jelsa - Korčula
Doručak i plovidba prema otoku Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola, ručak, kupanje u uvali na otoku Korčuli. Dolazak u luku Korčula oko 16 sati,  noćenje u luci. 

13.08. Korčula - Vis
Doručak i plovidba prema otoku Visu, ručak, kupanje u uvali na otoku Visu. Dolazak u luku Vis oko 16 sati, noćenje u luci. 

14.08. Vis – Stomorska (otok Šolta)
Doručak, plovidba sa dugom stankom za kupanje u nekoj od skrovitih uvala otoka Šolte, ručak na brodu. Dolazak u luku Stomorska oko 16:00h, noćenje. 

15.08. Stomorska - Split
Polazak za Split oko 7 sati ujutro, doručak na brodu te iskrcaj sa broda do 9:00 sati. 

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA odgovarajuće kabine (twin ili double) na telefon +385989600518 ili na mail info@emanuelcruises.com!