Vrhunac ljetne sezone u sunčanom Biogradu na Moru uz SANI TOURS i smještaj u sobama na 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7noćenja s polupansionom za 2 osobe...već od 1539kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima... Kupon vrijedi isključivo odabrani termin od 13.07.2019. do 17.08.2019.!

Turistička agencija SANI TOURS je relativno mlada agencija, osnovana u proljeće 2007. godine.

Iako kratko na turističkom tržištu, agencija SANI TOURS je ostvarila uspješnu poslovnu suradnju s velikim brojem privatnih iznajmljivača, kao i hotelskih poduzeća diljem Hrvatske.

Zahvaljujući sudjelovanju na brojnim turističkim sajmovima u zemlji i inozemstvu, sklopili smo partnerstva s mnogim turoperatorima i turističkim agencijama iz cijele Europe pa čak i nekima iz prekomorskih zemalja


Smještaj u privatnim kućama u sobama bez balkona, sobama sa balkonom ili studio apartmanima te polupansionom (doručak i večera) u Pansionu Jelena.

  • Kuće:

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.