PodržimoNaše

Aktivan odmor u netaknutoj prirodi! U blizini TOPUSKOG očekuje Vas 2 sata jahanja za 2 osobe uz Konjički klub Petrova Gora! Uz 50% popusta uživajte u društvu prekrasnih životinja...samo 188kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tragate za iskustvom kojega nećete zaboraviti? Volite konje, prirodu i druženje s dragim ljudima? Spojite sve navedeno u savršen vikend izlet u prirodu i jahanje na konjima! Okruženi šumom, pitoresknim selima i poljima, KK Petrova Gora je idealno mjesto za Vaš bijeg iz grada! Ponuda se može iskoristiti do 31.08.2019.!

Ponuda uključuje: Konjički klub "Petrova Gora", Topusko - 2h jahanja u predivnoj prirodi, šumskim stazama i puteljcima. 

Konjički klub Petrova gora se smjestio u mirnom mjestu Crni Potok, u blizini Topuskog. Okruženi šumom i ljepotom hrvatskih polja i sela, KK Petrova Gora je idealno mjesto za terenska jahanja.

Ako još niste sigurni u svoje jahačke sposobnosti, na prostoru kluba uz vodstvo osobe s dugogodišnjim iskustvom možete provesti svoje prve sate u sedlu.

Jahanje je iskljucivo na vlastitu odgovornost!

Jahati mogu svi od 12 godina na više. Za maloljetne jahače potrebna je pismena suglasnost roditelja.

Osim prekrasnog osjećaja zbližavanja sa konjima i prirodom, znanstveno je dokazano da jahanje na konjima ima terapeutsko djelovanje. 

Brojne su prednosti jahanja kao aktivnosti, pogotovo za djecu:
jačanje tjelesne muskulature
pravilan razvoj kralježnice
pokretljivost zglobova i vezivnog tkiva. 

Jahanje povoljno djeluje na motoričko funkcioniranje, a duljim bavljenjem bitno se poboljšava koordinacija pokreta i pokretljivost.

Potražite nas na Facebook-u!

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija i provjera termina na telefon: 095 516 4372, uz KOD i ID kupona.