NOVO! Bookirajte svoju VR pustolovinu i posjetite s nama mjesta koja inače ne biste mogli vidjeti! Magic Croatia povest će Vas u virtualnu šetnju kroz povijest ZADRA s VR naočalama!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Virtualna šetnja traje 90 minuta i obuhvaća 7 najatraktivnijih lokacija grada Zadra! Ponudu možete iskoristiti srijedom i nedjeljom u jutarnjem terminu od 9-11 h i u večernjem terminu 20-22h za samo 99 kn ili u bilo kojem terminu za samo 129 kn!

Otkrijte preko 2000 godina staru povijest grada Zadra kroz virtualnu šetnju do 7 najatraktivnijih lokacija u starom gradu. Umjesto da zamišljate kako je Zadar izgledao nekada doživite povijest na sasvim drugačiji i inovativan način.

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra zamišljena je kao šetnja u trajanju 90 minuta i stajanje na 7 lokacija u staroj jezgri Zadra te prikaz:

- Rimskog foruma

- Zelene pijace 

- Trga Petra Zoranića

- IV. križarskog pohoda

- Katedrale sv. Stošije

- Bombardiranje Zadra u II. svjetskom ratu

- Crkve sv. Krševana zaštitnika grada Zadra

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra odvija se tako da se kroz šetnju gradom zastaje na 7 najznačajnijih lokacija u staroj jezgri Zadra te uz pomoć VR naočala prikazuje povijest. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika. Tekst za audio zapis je napisao cijenjeni i uvaženi zadarski profesor Vinko Bakija, dr.sc. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku i nije potrebno napredno tehnološko znanje za upravljanje VR naočalama. U svakom slučaju, stručni asistent bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture.

Uđite u naš virtualni svijet i otkrijte kako su spretni rimski graditelji izgradili velebno izdanje koje je postalo centar društvenog i gospodarskog života u antičkom Zadru – rimski forum. Naučite više o IV. Križarskom pohodu i posjetite crkvu sv. Krševana, koja je inače zatvorena za javnost. Pored toga, vidjet ćete i nekadašnju glavnu gradsku tržnicu koja je bila na drugoj strani grada u odnosu na današnju. Uživajte u pogledu na stari grad iz zraka i otkrijte kako je Zadar izgledao nakon II. svjetskog rata.

Nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava agenciji sa kuponom (KOD i ID) na br. tel. 00385 23 271 405, mob +38591 619 4949 ili e-mail info@magic-croatia.hr, kako bi dobili sve podatke o polasku i aranžmanu.