Iskonski doživljaj kampiranja uz paket aranžman u trajanju od 6 dana/5 noćenja za 1 dijete u ljetnom sportsko edukativnom kampu za djecu Tunarica na šumovitom poluotoku Ubas...za 1349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za kamp se mogu prijaviti djeca od 8 do 15 godina! Kupon se može iskoristiti isključivo za jedan od termina: 6 - 11.08.19. i 12.-17.08.19.!

Kamp Tunarica

Na šumovitom poluotoku Ubas, u mjestu koje je nekada bilo poznato po izlovu tune, kamp Tunarica danas pruža iskonski doživljaj kampiranja u netaknutoj prirodi. Mali kamp skriven u hladu borove šume pruža savšenu lokaciju za smještaj 50 šatora.
Mir, osama i fantastična priroda glavna su obilježja kampa. U slikovitoj uvali zaštićenoj od vjetra gosti se mogu opuštati na plaži ili unajmiti kajak ili SUP i uživati u relaksirajućoj vožnji uz morsku obalu.
 

U kampu se već 4 godine održavaju programi razmjene studenata, volontera, belgijskih izviđača te je prepoznat kao internacionalno mjesto druženja mladih ih cijelog svijeta.


Paket uključuje:

  • Najam potpuno opremljenog šatora: Šator, paleta na kojoj je postavljen, prostirka, vreća za spavanje, pokrivač.
  •  Djeca koja sudjeluju u sportsko-edukativnom programu spavaju u odvojenim šatorima pod stalnim nadzorom odraslih pratitelja grupe.
  •  Svakodnevni jutranji edukacijski program raspoređen po temama (Crveni križ: Osnove prve pomoći i spašavanje na moru, GSS: snalaženje u prirodi i osnove kampiranja, Volonteri: antidiskriminacijski program te rješavanje sukoba, upoznavanje sa stranim kulturama domaćina predavača (osmišljene su razne igre i igrokazi kroz koje djeca lakše uče o prihvaćanju različitosti)...
  • Svakodnevni popodnevni sportski program: kajak, veslanje na dasci (SUP), osnove ronjenja (snorkeling), odbojka na pijesku, badminton...
  • Večernji zabavni program: filmska večer na otvorenom (projekcijsko platno), roštilj uz logorsku vatru, plesne večeri...
  • Puni pansion (doručak, ručak, večara, snack između obroka)
  • Educirani animatori i pratitelja tijekom cijelog programa
  • Osiguranje od nezgode

Paket ne uključuje:

  • Prijevoz do kampa (mogućnost organiziranog kombi prijevoza za više od 5 prijevljenih), molimo kontaktirajte agenciju
  • Osobnu potrošnju (sladoled, sokovi)

Ove godine smo odlučili i našu djecu uvesti u program 'antidiskriminacijskog programa i povezivanja sa stranim kulturama'!

Za kamp se mogu prijaviti djeca od 8 do 15 godina. Minimalan broj polaznika po svakom terminu je 20 djece.