PodržimoNaše

Ne propustite 4, 5 ili čak 7 dana odmora u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu, s doručkom, kupanjem i wellness pogodnostima za 2 osobe uz do čak 65% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve koji ne idu na more ili željne kontinentalne klime, Hotel Picok 4* u Đurđevcu pružit će Vam sasvim drugačiji i osvježavajući bijeg na odmor! Uz to, posjetite đurđevačke znamenitosti, bilogorske obronke i rijeku Dravu... Kupon vrijedi za period od 01.07. do 04.08.2019.

Hotel Picok odmor na prvi pogled!

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Korisnici ove ponude ostvaruju 20% popusta na sve saune, masaže i tretmane, a korištenje bazena je besplatno!

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska.