PodržimoNaše

Vila Jelena iz Beogradskog naselja Dedinje pripremila je Superior i Deluxe sobe za 2 osobe uz 50% popusta! Uz korištenje bazena i fitnessa uživajte kroz 3 dana i 2 noćenja!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite 3 nezaboravna dana u luksuznoj Vili Jelena na Dedinju uz 50% popusta! Ponuda uključuje 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Superior ili Deluxe sobama, voće i boca pjenušavog vina u sobi, korištenje bazena i fitnessa!

Dobro došli na Dedinje - kraljevski i rezidencijalni kvart Beograda, jedno od najljepših naselja Europe, sa parkovima, šumama, uređenim vrtovima i vilama koje predstavljaju svojevrsni muzej srpske arhitekture kroz vjekove.

Dedinje je otmjeno eksluzivno stambeno naselje u Beogradu. Jednim dijelom leži na polovini Topčiderskog brda. Na njemu se nalaze brojne vile, od kojih su neke rezidencije veleposlanstava i države. Na Dedinju je i Muzej 25. Maj i Kuća cvijeća, a i u bliznom Senjaku (koji stoji kraj Dedinja) se nalazi Muzej afričke umetnosti, koji ima jednu od najvećih kolekcija u Europi.

U takvom okruženju osmislili smo za Vas jedinstvenu Vilu Jelena koja je spoj otmjenog, gospodskog starog Beograda, najmodernijih i najprestižnijih ugostiteljskih vještina i već dobro poznatog srpskog gostoprimstva.

Posljednja riječ tehnološke opreme sastavni je dio prostora Vile Jelena. Briga o svakom detalju, izuzetna toplina cijelog ambijenta, kao i visoka profesionalnost i srdačnost osoblja, učiniti će da se osjećate kao u svojoj kući.

Ponuda uključuje aranžman u Vili Jelena:

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe sa doručkom u Superior / Deluxe sobi,
korištenje bazena i teretane,
voće u sobi i boca vina.

Dodatne usluge Vile Jelena:

Recepcija Vile "Jelena" na raspolaganju je svim gostima 24h
Besplatan WFI internet dostupan je u svim prostorijama vile
Mogućnost ubacivanja dečjeg krevetića u sobe tipa Deluxe i Superior
Mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja u sobe tipa Deluxe i Superior
Organiziranje transfera od i do aerodroma "Nikola Tesla"
Organiziranje izleta i razgledanja grada
Usluge pranja i peglanja
Mogućnost korištenja usluga salona ljepote u sobi
Usluge buđenja
Usluge rentiranja automobila visoke klase
Iznajmljivanje privatnih aviona
Organiziranje taksi usluga
Parking prostor i garaža (na zahtjev)