Ljeto u bajnoj Opatiji na 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Grand Hotelu Adriatic uz piće dobrodošlice, bazene, ležaljke, Spa zonu prema raspoloživosti...od 2215 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za 2 odrasle osobe i može se iskoristiti isključivo u terminu do 15.07.19. (sukladno raspoloživosti)!

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 
 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.



Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji … provjerite zašto!

Spa centar, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpoolima, zalazak sunca postaje neprocjenjiv!


Ljeti mogućnost korištenja terase s pogledom na more i otoke. Dodatno preporučujemo Aroma Relax masažu za potpuni wellness doživljaj!